Sparen met meer spaarrente | Geld inzamelen
 
 

Sparen met meer spaarrente

8 rente op je spraargeld, door samen te investeren in vastgoed.

Ik wil een manier van sparen introduceren, die nog niet eerder is toegepast. Op deze manier kun je geld sparen en veel rente op je spaargeld ontvamgen, zelfs als je geen tonnen op de bank hebt staan en hierbij loop je zelfs minder risico dan als je het geld op een spaarrekening zou zetten.

Met deze manier van sparen valt 8% rendement te halen op het gespaarde bedrag en kun je door het zogenaamde "sneeuwbaleffect" het spaargeld 5x zo veel waard laten worden in 35 jaar, dan als je het klakkeloos op een spaarrekening zou zetten. Zo kan dus efficient een vermogen worden opgebouwd, bijvoorbeeld voor het pensioen. Benieuwd hoe dit werkt? Het hele plan staat uitgewerkt in onderstaande link.

https://www.dropbox.com/s/9op4myl9br7lms5/crowdfundinvesteren.pdf?dl=0

Om dit project te kunnen starten, moet dus eerst een bedrag van 140.000 euro worden opgehaald (100.000 voor het huis en 40.000 voor giftenbelasting). Kunnen we samen dit bedrag ophalen en voor onszelf en duizenden andere mensen de financiele situatie verbeteren?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 140.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.