SOULDIA MUZIEK NIEUWE SOLO ALBUM | Geld inzamelen
 
 

SOULDIA MUZIEK NIEUWE SOLO ALBUM

Ik zoeken steun voor de release van mijn solo album

SOULDIA (deze Stem van de vluchtelingen is er voor iedereen, die gelooft in waarden, idealen en het samenzijn van mensen).

Geboren in Senegal en later opgegroeid in Nederland. Na zijn bekendheid met z´n band Black Lions, besloot hij in 2003 zich meer te gaan toeleggen op de Afrikaanse muziek. Via zijn label PalmTree Productions heeft hij zo op veel festivals in Nederland kunnen optreden.

Door de lokale radio en het meespelen met andere muzikanten besloot hij z´n eigen weg te gaan. Dit resulteerde in een solo album in de Afro Urban reggae style.

Voor dit album heeft Soul Dia samengewerkt met twee Topline producers/songwriters uit de Verenigde Staten:

- Tempo Stokes (winnaar van de ASCAP Television Music Award)

- Tony B (zanger uit Nashville)

- Lydianstream uit UK  (team van producenten)

Het  album is in één van de grootste studio´s van Nederland opgenomen: Art of Sound Studio te Nieuwveen. Met medewerking van Roland van Steijn (producer en muzikant) en wordt afgemixt bij de Popcentrale in Dordrecht met medewerking van Jan van Alphen Prosound Media.

Dit nieuwe album is dan ook zeer veelbelovend. Voor de totstandkoming van mijn nieuwe album "Still I Rise" ben ik op zoek naar mensen/bedrijven die mijn album mede mogelijk maken... ik kan het niet alleen. Wat krijg je daarvoor terug? Uiteraard krijgen jij en familie/vrienden VIP tickets bij festivals waar ik live optreedt, inclusief back-stage toegang, een meet and greet, uitgebreid foto momentje (on stage (!!)) en een hapje en drankje (en de kans op ontmoetingen met andere (soms internationale) artiesten). Je naam/logo wordt genoemd in de colofon van mijn nieuwe album en is zichtbaar bij al mijn CD presentaties en promotie activiteiten, ook bij al mijn live optredens, én in mijn video clip(s) (product placement).Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.100,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.