Sophia Tv | Geld inzamelen
 
 

Sophia Tv

Sophia tv in het Sophia kinderziekenhuis doet zoveel!!!

Sophia Kinder tv in het Sophia kinderziekenhuis. Het is voor mezelf nu net iets meer dan 10 jaar geleden dat ik hier ondanks ik in het ziekenhuis lag en niks meer kon ook heel gelukkig van werd.

Ik heb op 14 jarige leeftijd een bijna fatale hersenbloeding gehad. Gelukkig ben ik hier heel goed uitgekomen.

En de eerste periode van mijn ziekenhuis bed heb ik dan ook weinig van Sophia kinder tv mee gekregen.

Totdat mijn oma voor mij heeft weten te regelen dat Christophe Haddad die destijds Nick in gtst speelde en waar ik erg fan van was op een middag ineens aan mijn bed stond.

Na dat Christophe uren aan mijn bed gezeten had, kwam een tijdje later mijn lievelings zuster Annelies naar mij toe, toen ik op controlle vanuit het Rijndam in het Sophia was. met de mededeling dat Christophe naar Sophia tv zou komen en zo doende werd ik uitgenodigd als ere gast.

Dit laat zien hoe lief en met patiënten om gegaan word. 

Zo gezegt zo gedaan ben ik toen weer een middag met destijd mijn idool in het Sophia geweest... er waren allemaal leuke dingen geregeld. Zoals een stukje van gtst na spelen. Omdat ik destijds nog niet kon lopen heb ik helaas niet mee gedaan. Maar hoe geweldig leuk was het dat ik zelfs na dat ik het Sophia na maanden verlaten had ik gewoon nog als ere gast terug mocht komen.

Hierop volgde weer een ontmoeting dit keer werd ik door Annelies uitgenodigd om mee te gaan naar win it & in it. Waar Christophe te gast zou zijn. Ik was destijds nog hulp behoevend maar dit was geen enkel probleem Annelies van Sophia tv was mee en heeft mij zo goed geholpen. Deze keer kon ik door Annelies en iedereen die zich inzet voor Sophia tv weer mijn idool ontmoeten.

 

Dit is uiteraard 1 van de vele verhalen wat Sophia tv waarmaakt. En nu mijn verhaal net wat langer dan 10 jaar geleden is wilde ik hier iets voor terug doen, ik wil mijn verhaal niet ' gebruiken ' maar hier wel mee aangeven als je hoop best wel verdwenen is wat het betekend als deze mensen dit voor je doen. Mijn oma heeft het voorzetje gegeven maar Sophia tv heeft dit opgepakt en waar gemaakt dat ik me meerdere malen erg speciaal heb gevoeld in een zeer donkere tijd!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.