Sondervick Uganda Expeditie 2019 | Geld inzamelen
 
 

Sondervick Uganda Expeditie 2019

Draag bij voor ontwikkelingsprojecten in Uganda vrijwilligerswerk

Het Sondervick College in Veldhoven gaat nu al een aantal jaren rond de voorjaarsvakantie met een groep leerlingen en twee begeleidende docenten voor een tweetal weken naar Uganda. Ook in 2019 zal deze expeditie weer plaatsvinden, maar dit keer ga ik zelf ook mee. 

De reis draait om vrijwilligerswerk bij ontwikkelingsprojecten. Iedere dag gaan we weer met z’n allen aan de slag om een bijdrage te leveren. Bij deze projecten helpen we vooral kinderen. 

Hier een aantal links naar de ontwikkelingsprojecten:
https://www.be-more.nl/vrijwilligerswerk/oeganda/lwengo/
https://www.be-more.nl/vrijwilligerswerk/oeganda/foho/
https://www.pifworld.com/nl/projects/P0KOmnrMNxQ/bivamuntuyo/about

We gaan kennis maken met de Afrikaanse cultuur en door alles wat je ziet, krijg je een heel goed beeld hoe het is om in een ontwikkelingsland als Uganda te wonen. We moeten het twee weken doen zonder alle luxe die in Nederland zo gewoon voor ons is; vaak hadden de vorige groepen geen elektriciteit, geen stromend water, enzovoort. De indruk die je van het leven in Uganda krijgt schijnt erg bijzonder te zijn: een ervaring voor je leven!

Ik ben dus erg enthousiast dat ik mee mag. Maar om deel te kunnen nemen aan de ontwikkelingsprojecten moet ik eerst wel geld inzamelen. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.