Sociali is Share4change.eu geworden en is online!

Sociali is Share4change.eu geworden en is online! | Geld inzamelen
 
 
Het is tijd voor wat nieuws! Het is tijd voor Share4change.eu!

Wij willen iedereen die gedoneert heeft heel erg bedanken! Sociali.nl is Share4change.eu geworden de website staat inmiddels ook online. Wij willen u vragen om ons te helpen om zo groot mogelijk te worden. Dit kan door middel van doneren of onze plaatjes te delen op uw sociaal media pagina.

Veel mensen in Nederland ergeren zich aan de grote sociale media platforms, en de MSM die omwille van de overheid artikelen censureren of deze als fake berichten bestempelen. Daarbij komt nog de grote ergernis van veel mensen die hun artikelen niet geplaatst krijgen op sociale media websites omwille van censuur, of zich keren tegen de blokkades of profilering die deze bedrijven toepassen.

Dit was en is de reden voor ons om een nieuw platform te gaan introduceren. Het is ons een doorn in het oog, u als burger niet zelf kunt beoordelen wat u wel en niet mag lezen of plaatsen.

De website wordt onderhouden door vrijwilligers die enige affiniteit hebben met ICT.

www.share4change.eu is een website van Oblifund B.V. Share4change is als volgt te bereiken op info@share4change.nl op de admin paginas op het platform.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 400,00
Doel: € 1.500,00
26%

Deze actie is gesloten.