Social worker voor getraumatiseerde kinderen Kenia | Geld inzamelen
 
 

Social worker voor getraumatiseerde kinderen Kenia

Girls rescue center inzetten van social worker voor getraumatiseerde kinderen

 

Hallo allemaal!

Aanstaande donderdag 19 januari 2017 gaan wij, vier meiden van de opleiding Social Work op het Saxion in Enschede, voor ruim twee weken naar Kenia. Samen met een docent gaan wij naar een Girls Rescue Center waar jonge kinderen, die niet meer thuis kunnen wonen, de mogelijkheid krijgen op huisvesting, voedsel, onderwijs en medische verzorging.

Deze kinderen hebben in hun korte leventjes al van alles mee moeten maken. Maar helaas is er niemand die met deze kinderen in gesprek kan om hen te ondersteunen, omdat hier geen voldoende geld voor aanwezig is. En juist daarom willen wij graag geld ophalen voor het Girls Rescue Center, zodat zij een gecertificeerde social worker in kunnen zetten. Een social worker die hulp kan bieden aan deze getraumatiseerde kinderen en hen kan ondersteunen waar dit nodig is.

Naast geld voor een gecertificeerde social worker is er ook behoefte aan potloden, stiften, pennen, schriften en rugtassen om mee te nemen naar school. Ook tienerbh’s en ondergoed voor jonge meiden van 14 tot 18 jaar (beide ongebruikt) zijn erg welkom! Het liefst in kleine maatjes, zoals ondergoed in maat XS en/of 164-176.

Echt alle kleine beetjes helpen!!

Heeft u deze spullen nog thuis liggen en wilt u deze graag kwijt? Of wilt u juist graag geld doneren zodat ze een gecertificeerde social worker in kunnen zetten? Dan kunt u via deze site doneren!

Alvast hartelijk dank!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.