Snoezelruimte voor onze ouderen met dementie

Snoezelruimte voor onze ouderen met dementie | Geld inzamelen
 
 
Doneren voor dementerende ouderen op een gesloten afdeling

Hallo beste Doneerders,

Mijn naam is Angelique Waasdorp, ik ben werkzaam als leerling verpleegkundige op een gesloten afdeling in den haag. Op deze afdeling wonen 30 bewoners met de vreselijke ziekte dementie. Onze bewoners hebben in de dementie veel hinder van onrust, dwaalgedrag, boosheid, en vaak ook emoitioneel gedrag waarbij hard huilen of roepgedrag voort komt. In deze fase van de dementie zou het fijn zijn als wij de bewoners zo kunnen begeleiden dat zij tot rust komen, het brein laten rusten, en de onrust in hun hoofd kwijt kunnen. 

Mijn idee is om een snoezelruimte te creeen, en niet eens zo groot, maar een kleine kamer, met rustgevende elemementen hier in. Denk aan geluid, muziek, tatsbare (ongevaarlijke) instrumenten, waarbij onze bewoners zich kunnen richten op de rust. Uiteraard worden zij hierin begeleid door de zorg. 

 

Ik heb nagevraagd of er een budget is hiervoor, omdat dit echt een te missen gedeelte is op onze afeling, maar deze is er helaas niet. Ik hoop dat er lieve doneerders zijn, die mij kunnen helpen om deze ruimte te kunnen creeren voor onze bewoners. bijgevoegd zijn er fotos ook van mij, zodat u een beeld heeft wie ik ben, en wat ik graag wil gaan realiseren voor onze lieve bewoners. 

 

Mijn dank is zeer groot, alleen al voor het lezen van mijn verhaal.

 

Lieve groetjes,

AngeliqueEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.