Snel nieuws Amersfoort uitbreiding | Geld inzamelen
 
 

Snel nieuws Amersfoort uitbreiding

Help jij snel nieuws groter maken?

Snel nieuws Amersfoort e.o. is een van de grootste en de snelst groeiende nieuwspagina's van Amersfoort. 

Wat willen wij bereiken met deze actie? 

Door te doneren willen wij het mogelijk maken om een platform te realiseren waarbij wij alle functies van snel nieuws in 1 overzichtelijke website/app willen combineren. Denk bijvoorbeeld aan gevonden/gevonden/gestolen voorwerpen die gemakkelijk gemeld kunnen worden. 

Ook willen wij functies voor nieuws insturen mogelijk maken. Maar uiteraard willen wij de nieuws stroom vanuit ons hiermee ook verbeteren. Denk hierbij aan meer luchtfoto's op verzoek van onze leden, nieuwsitem op verzoek van onze leden waarbij wij een artikel kunnen schrijven en eventueel zelfs een foto of een video komen maken.

Hoeveel is er nodig om dit te kunnen realiseren?

Omdat de groep door ons geheel vrijwillig word onderhouden verdienen wij hier ook niks aan. Dit is ons doel dan ook niet, wij willen een communitie realiseren waarin alle Amersfoorters kunnen helpen. 

Het laten maken van een website en een app en alle apparatuur daar omheen kost natuurlijk veel geld. Voor de actie hebben wij dan ook tijdelijk streefbedrag ingesteld hierdoor kunnen wij kijken wat er gedoneerd word en zo de dingen stap voor stap realiseren. Naar verwachting zullen de totale kosten zo rond de 8.000 euro komen, hierbij komen dan alleen nog de jaarlijkse kosten en onderhoudskosten. 

Wat als de actie niet voldoende opbrengt?

Dan zullen wij zelf proberen te kijken of wij investeerders kunnen vinden die bereidt zijn om verder te helpen. Mocht dat ook moeilijk worden dan zullen wij kijken wat wij zelf extra kunnen bijdragen zodat het toch mogelijk word.

Wat mag ik doneren?

Het staat vrij wat u zelf wilt doneren. Niet iedereen kan wat missen daarom zijn wij blij met elk beetje hulp aangezien het onderhoud van de groep voor ons zelf ook veel tijd kost maar uiteraard doen wij dit met veel plezier!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.