Slachtoffer covid 19

Slachtoffer covid 19 | Geld inzamelen
 
 
Help slachtoffer covid 19

Hallo allemaal ik zamelt geld voor een slachtoffer die Covid 19 positief was.
De reden waarom ik deze actie ben begonnen is om hulp te bieden aan deze persoon 
In maart kreeg deze persoon in eens last van haar nek en rug en spierpijn zij heeft contact gehad met huisarts om de pijn aan te kaarten de assistent gaf haar advies om pijnstillers (paracetamol) in te nemen en te rusten voor de haar pijn in haar nek en haar spierpijn. Ook bij artsenlijn  kreeg zij te horen dat het misschien door stress kom dat zij zoveel pijn heeft aan haar nek en rugpijn.
Daarna voelde deze persoon haar benen niet meer en kon niet meer lopen had hevige pijn in haar benen waardoor lopen erg moeilijk werd maar omdat zij geen koorts had leek niet op dat zij besmet was ook al wist de artsen dat deze persoon in de zorg werk en daar het virus kon oplopen
Na meerdere poging bij de huisarts besloot deze persoon via haar werkgever de test te laten doen 
Toen bleek dat zij positief was en sindsdien werd het slachtoffer alleen maar erger pijn op borst ademhaling problemen geen kracht  ook haar smaak en geur was ineens weg zo moest zij thuis blijven en geen contact met buitenwereld dus in (quarantaine ) het is heel heftig om te zien hoe iemand die gezond was ineens niks meer kan doen
En ook haar werk niet meer kan verrichten als Verzorgende in de zorg. Het was een oproep baan en nu is haar inkomen ook weg want als je ziek ben kan je niet werken en zonder werk is er geen inkomen en kan je ook je vaste lasten niet betalen dit is echt triest .
Omdat zij elke dag zo moe is lopen gaat beter maar is te moe om te kunnen werken echt jammer en zielig haar smaak en geur is niet meer terug gekomen .
De virus heeft haar zo geraakt dat zij daarna ook een hartinfarct heeft opgelopen allemaal door Corona Zij is  49 jaar oud nu slikt zij zoveel pillen voor haar hele leven lang.
Daarom ben ik nu een actie gaan starten om haar te helpen zodat zij ook haar vaste lasten kan bekostigen en een financiële steun krijg om verder te kunnen gaan voor extra medicatie en hart fysio bijdrage , behandelingen en allerlei kosten die medisch met zich mee breng het virus heeft een grootte impact op haar gemaakt zit nu zonder baan en weinig contact van wegen corona en is nu voor goed ziek en medisch afhankelijk. 
Doneer wat je kan alle beetje helpen en is niet verplicht maar als u kan helpen doe het graag aub.
Alvast bedankt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.