Slaap snoezelkamer voor Jason en Chloë | Geld inzamelen
 
 

Slaap snoezelkamer voor Jason en Chloë

Help mee voor een slaap snoezelkamer voor Jason en Chloë

Update 21-8-2020

Voor updates en het volgen van de bouw van de slaap/snoezelkamer kun je ons volgen op de volgende pagina:

Jason & Chloë's leven met het syndroom van Leigh

 

Graag zouden wij jullie nog een keer willen vragen Jason & Chloë te helpen.

Waarvoor?

De inrichting van een slaap/snoezelkamer.

Omdat het ziektebeeld (voor meer info: JasonenChloëLeighsyndroom of HetsyndroomvanLeigh) van Jason & Chloë is dat ze zeer waarschijnlijk op een gegeven moment liggend door het leven moeten waardoor ze erg beperkt worden leek het ons leuk om voor hen een slaap/snoezelkamer te creëren. Jason gaat de laatste tijd achteruit en is sneller vermoeid. Wij vinden het fijn om Jason en Chloë zo dicht mogelijk bij ons in de buurt te hebben en daarom hebben wij een aanvraag voor een slaapkamer achter het huis bij de gemeente gedaan en dat is goedgekeurd. Deze moet natuurlijk wel ingericht worden (vloer, verf, behang, snoezelspullen etc.) en hiervoor vragen wij nogmaals jullie hulp!! Wat zou het fijn zijn dat Jason en Chloë in dit kamertje heerlijk mogen en kunnen ontspannen, dicht bij ons in de buurt. Zodat ze van hun korte leven zoveel mogelijk kunnen genieten. Het moet een ruimte worden waar ze zonder prikkels even tot rust kunnen komen en waar ze ook kunnen slapen.

Op het moment dat Jason & Chloë zijn overleden (zwaar om dit zo te moeten opschrijven) willen wij deze kamer graag kosteloos schenken aan iemand die het dan heel goed kan gebruiken! We zouden het heel erg waarderen als jullie ons nogmaals zouden willen helpen en jullie zouden Jason en Chloë er een heel groot plezier mee doen. Wij willen er alles aan gedaan hebben om Jason & Chloë zoveel mogelijk te laten genieten van het leven.

Wat is snoezelen?

Snoezelen is ontspannen in een ruimte waarin voorwerpen, beelden, kleuren, geuren en geluiden de zintuigen aangenaam prikkelen. Het woord snoezelen is een samentrekking van de woorden doezelen (wat verwijst naar de sfeer) en snuffelen (wat verwijst naar het onderzoekendeelement). Snoezelen biedt een ingang om via een aangename zintuiglijke prikkels contact te maken met de belevingswereld van jong en oud. Dit heeft een positief effect op hun stemming en gedrag waardoor het bijdraagt aan kwaliteit van leven.

Lieve iedereen, we hopen dat jullie ons nogmaals willen steunen.

Samen staan we sterk 💛

Liefs,

Arno, Jeanine, Desney, Féline, Jason & Chloë Louwes

 

 

 

Arno Louwes
04-08-2020

Hallo allemaal,

Inmiddels hebben wij de offerte voor de slaap/snoezelkamer binnen en kunnen wij jullie vertellen dat we al bijna het totale bedrag bij elkaar hebben!!! Wat geweldig! Ook door hulp van 2 geweldige sponsors! We hebben nog een klein bedrag te gaan nu blijkt dat we ook een airco nodig hebben in de ruimte (i.v.m plat dak wat zomers erg warm wordt) Hopelijk hebben we het laatste bedrag snel bij elkaar zodat we de kamer kunnen gaan realiseren.

Super bedankt voor jullie hulp en steun!

Lieve groetjes familie Louwes 


 

Laat een reactie achter

669 donaties
€ 11.195,00
Doel: € 14.500,00
77%

Deze actie is gesloten.