Skatepark Zwolle Project gesprekstof

Skatepark Zwolle Project gesprekstof | Geld inzamelen
 
 

Het doel van project gespreksstof is tweeledig en daarom ook opgedeeld in 2 fases. 

Fase 1 Het doel is om naast de skaters, steppers en bmx'ers met jongeren in gesprek te gaan. Ook de jongeren die niets met sporten hebben en hiermee in gesprek te gaan in de living room. € 1000

Fase 2 Het skatepark in totaal beter isoleren zodat de jongeren elkaar kunnen verstaan en minder snel hoofdpijn krijgen van de echo en lange galmen. € 4000,-

We willen juist in deze moeilijke tijd een luisterend oor bieden voor hen die die hier behoefte aan hebben en ook na de corona periode een 2e thuis kunnen bieden. Een plek waar ze even kunnen chillen na school of even huiswerk kunnen maken. 

Omdat er vanwege het gebrek aan geluidsisolatie in de ruimte niet fatsoenlijk met elkaar valt te praten hebben we dit project gespreksstof genoemd.  Er is namelijk veel stof (isolatiemateriaal) nodig om de ruimte te voorzien van een benodigde goede akoestiek. 

Waar over gaan we dan met de jongeren in gesprek? 
Maar al te vaak krijgen jongeren thuis of van een vriendengroep de wind van voren als ze eerlijk zeggen waar ze mee zitten of wat ze hebben gedaan hebben. 

We willen met ze in gesprek over drugs, sport, lifestyle en school. Met gepassioneerde vrijwilligers als rolmodel willen we met de living room een echte familialere sfeer neerzetten met een veilige cultuur als basis. Je wordt niet veroordeeld om wie je bent of wat je hebt gedaan. Maar krijgt als jij zelf wilt veranderen bruikbare tips en adviezen over hoe je kunt omgaan met je uitdagingen.

Waarom naar het skatepark?
Jongeren gaan niet naar een jongerencentrum omdat dit voelt als om hulp vragen, de living room van Skatepark Zwolle daarentegen is gewoon een ruimte waar je kunt chillen en indien wij denken te zien dat je behoefte hebt aan een goed gesprek dan stellen wij je die tactische vraag. 

Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor de in video en als je goed luisterend hoor je de galm 😉Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.