SJANO Challenge Weekend

SJANO Challenge Weekend | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn SJANO Stichting JeugdActiviteiten Neerbosch-Oost, wij bestaan bijna 45 jaar. Sjano organiseert activiteiten voor kinderen die uit gezinnen komen die het vaak niet zo breed hebben. Kinderen die eigenlijk nooit op vakantie gaan, nooit naar een pretpark enz. Voor deze kinderen organiseren bij de Zomerbouwweek, de Haloween tocht, Sinterklaas activiteiten maar ook allerlei knutsel middagen voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag enz. Ivm de pandemie kunnen wij dit jaar geen Zomerbouwweek organiseren maar we willen onze kinderen toch iets leuks laten doen. Dus dit jaar is het idee om in het weekend van 20 en 21 augustus een Challenge Weekend te organiseren. We willen dan kinderen lekker laten spelen en de zorgen van thuis even laten vergeten. We willen graag een stormbaan huren en daarnaast allerlei andere spellen zoals bijvoorbeeld voetballen, Twister XL, waterballonnen enz. Uiteraard hoort daar eten en drinken bij.

Nu zijn wij hiervoor afhankelijk van sponsors en donaties. Wij hebben al een aantal sponsoren waar we dan ook heel dankbaar voor zijn. Maar dit is helaas nog niet genoeg. Daarom willen we graag jullie hulp vragen om dit weekend tot een groot succes te laten worden. 

Late we met zn allen onze kinderen een geweldig weekend geven, lekker lachen, lol maken. Dat is toch het mooiste wat er is.

Help je ons mee? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 1.000,00
0%