Sintfeest minima kids maastricht 2020

Sintfeest minima kids maastricht 2020 | Geld inzamelen
 
 
donatie's gezocht voor realiseren sintfeest

Hallo allemaal,

Ik zal mezelf even voorstellen mijn naam is melinda en ik ben oprichtster van facebookgroep(weggeef winkel het kleine handje)

Al een aantal jaren zet ik me in voor minima kids uit onze buurt en omgeving. Dit doe ik al een aantal jaren met heel veel liefde en vol energie voor die blije gezichtjes.

We maken onder andere pakketten voor de feestdagen denk aan verjaardagen pasen sint en kerst. We hebben voor dit jaar een mooie donatie gekregen sint en zijn pieten komen naar onze weggeef winkel en willen wij dus andere draai geven aan onze uitdeeldag. In plaats daarvan willen wij over gaan op een sintfeest voor de minima kids in de leeftijd van 0 tot 8 jaar!

We hebben al een locatie toegezegt gekregen de dag zal plaats vinden op zondag 29 november 2020

Maar gezien het aantal kids rond de 35 a 40 hebben wij hier toch beetje financiele hulp bij nodig om deze gezinnen een leuke middag te bezorgen.

Wat wordt er van het geld gekocht

Snoepgoed, cadeautjes, maar ook frisdrank en lekkers om de mensen te kunnen aanbieden op deze middag wat hun uiterraard gratis mogen nuttige.

De kindjes zullen van de sint een zak snoepgoed en een cadeau ontvangen. Ook zal er op deze middag een grabbelton aanwezig zijn en mogen de kinderen envelop trekken waar natuurlijk ook kleine presentjes voor nodig zijn.

Gezien wij dit toch allemaal op vrijwillige bassis vanuit huis doen en sponsors vaak afhaken op vrijwillige minima groepen en meestal alleen stichtingen worden gedoneerd, willen we het op deze manier proberen het toch voor elkaar te krijgen om voor deze kindjes een onvergeetelijke middag te bezorgen.

Zal fotos toevoegen van de sintactie van het afgelopen jaar.

Help jij ons mee ons doel te bereiken voor al die blije gezichtjes??Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.