Sinterklaascomité zaanstad vraagt uw hulp !

Sinterklaascomité zaanstad vraagt uw hulp ! | Geld inzamelen
 
 

Beste Sinterklaas en Pieten fans,

 

Laat het Sinterklaasfeest dit jaar doorgaan in 2021! Laat het niet verloren gaan!

 

U kent de Stichting Sinterklaas Comité Zaanstad misschien niet direct van naam, maar waarschijnlijk wel van het Sinterklaasfeest. Deze wordt al jaren groots gevierd op de Burcht. Helaas hebben we dit mooie Sinterklaasfeest in 2020 moeten annuleren wegens COVID-19 en de overheid maatregelen. 


In 2021 zijn we weer terug in het Ter Laanplantsoen te Zaandam. Het resultaat van onze inspanningen is, dat er ieder jaar weer een gratis grandioos mooi Sinterklaasfeest wordt gevierd voor iedereen (jong en oud) in én rondomZaandam-Zuid. Dit zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de vrijwillige inzet van de vrijwilligers en definanciële steun van onze sponsoren en contribuanten.


Heel de wereld staat op zijn kop door de Pandemie ‘het Coronavirus’. Het is een donkere periode
voor de wereld. Ook wij ondervinden hier de lasten van. Om het komende jaar weer een grandioos Sinterklaasfeest te kunnen realiseren op het ‘Ter Laanplantsoen’, is er
simpelweg ook hier weer geld voor nodig. En dat hebben we helaas niet. Daarom vragen wij u, alsbewoner van de buurt, ons eenmalig financieel te steunen. U kunt daarbij denken aan een donatie van rond €5,00, €10,00 of wat u evt. kan missen.Met elke (kleine) bijdrage helpt u ons. En dan kunnen wij voor de kinderen uit een minder bedeeld gezin een mooi feest organiseren. 

Het maatschappelijke effect van uw bijdrage is immens omdat veel kinderen die naar ons feest komen niet uit een rijk gezin komen. Voor gedetailleerde informatie verwijs ik u graag naar onze website: www.sintinzaanstad.nl


U kunt uw bijdrage storten op banknummer: ABN-AMRO bank: NL30 ABNA 042 98 21 182

T.n.v. Stichting Sinterklaascomité Zaanstad o.v.v. ‘Gift Sinterklaasfeest 2021’.

 

Op de link: https://www.youtube.com/watch?v=C4wNQnI5838 ziet u een impressie van het grote Sinterklaasfeest van het jaar 2019.

 

Uit naam van allen, die onze steun écht zo hard nodig hebben, wachten wij uw reactie af.

 

Met warme groet,

 

René de Reus 

Voorzitter Sinterklaas Comité Zaanstad

 

PS: Ook zoeken wij vrijwilligers die ons mee willen helpen om er een grandioos feest van te kunnen maken. Denk dan bijvoorbeeld aan: (hulp) Pieten, collecteren, verspreiders van de Sinterklaaskrant & bewonersbrief, inpakken van pepernoten of allerhande spannen achter de schermen. Voelt u zich geroepen om mee te helpen? Aarzel niet en neem dan contact op met het Sinterklaas Comité Zaanstad op email adres: info@sintinzaanstad.nl

 

 

❤️ Onze dank hiervoor is enorm groot!! ❤️

 

 

PS: Mocht er door de regels omtrent Corona het feest niet kunnen plaatsvinden dan behouden wij ons het recht om uw bijdrage voor het feest van 2022 te gebruiken.

René de Reus
03-06-2021

Wij als Sinterklaascomité zaanstad bedanken de personen die al diverse donaties hebben gedaan onze dank daar voor👍


René de Reus
03-06-2021

Wij als Sinterklaascomité zaanstad bedanken de personen die al diverse donaties hebben gedaan onze dank daar voor👍


René de Reus
27-08-2020

Facebook had de vorige actie eraf gehaald zonder toestemming hierbij hebben we de aanpassing gedaan volgens hun regels


René de Reus
23-08-2020

Het Sinterklaascomité zaanstad wil de mensen die ons gesteund hebben hartelijk willen bedanken voor de donatie.

we zijn er nog lang niet,  daarom vraagt het comité deel nogmaals dit bericht aan alle die een hart voor het behoud van het sinterklaasfeest heeft.onze dank zal zo groot zijn.


93 donaties
€ 1.338,00
Doel: € 5.000,00
26%