Sinterklaas voedsel pakketten

Sinterklaas voedsel pakketten | Geld inzamelen
 
 
Donateurs gezocht voor het maken van sinterklaas voedsel pakketten voor families.

Wij (Ishya Kastelein en Madeleine Oudshoorn) zijn bezig met een community project waarbij we de wat armere families in Groningen een steuntje in de rug willen geven na deze lastige corona periode. Het is bijna Sinterklaas, een perfecte tijd om iets terug te geven aan de gemeenschap Groningen. Wij gaan Sinterklaaspakketten samen te stellen. Onze doelgroep zijn families met jongere kinderen tot ongeveer 14 jaar. Wij zijn opzoek naar donateurs,  dit geld zouden wij goed kunnen gebruiken voor de overige benodigdheden die wij niet gesponsored kunnen krijgen (denk aan levensmiddelen, sinterklaas gerichte items maar ook cadeau's voor de kindern. Wij zullen deze producten kopen bij lokale bedrijven in de omgeving Groningen, aangezien zij momenteel ook door een lastige fase gaan.

Wij, maar ook de families die het nodig hebben zouden uw medewerking zeer waarderen, zeker in deze vreemde maar toch ook zeer lastige periode.

Heeft u nog verdere vragen? Mail ons dan gerust 

Alle donateurs kunnen na afloop bericht over hoe het uitdelen van de pakketten is gegaan en ook een foto van de blije families. 

madeleine.oudshoorn@gmail.com

 

Met vriendelijke groet,

Ishya Kastelein en Madeleine OudshoornEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.