Sinterklaas en kerst voor ieder kind en gezin.

Sinterklaas en kerst voor ieder kind en gezin. | Geld inzamelen
 
 
Sint en kerst voor ieder kind

Hallo allemaal wij zijn Sandra&Joyce,

Wij hebben een pagina opgebouwd speciaal voor de minima's van helmond en omgeving. Wij zamelen levensmiddelen, verzorgings producten, schoonmaak middelen, speelgoed enz enz in om de mensen die met een minimum inkomen moeten leven het ietsje makkelijker te maken door deze spulletjes aan te bieden. 

Nu is het alweer bijna sinterklaas en daarna kerst wij proberen via deze manier geld in te zamelen voor de kinderen van Minima's zodat wij hun kunnen voorzien van een cadeaubon van een speelgoed winkel en voor de ouders een ah bon zodat ze sinterklaas en kerst ook met iets lekkers op tafel kunnen vieren en de kinderen een onbezorgde leuke avond hebben. 

Helaas is armoede is Nederland nog steeds een ding alles word duurder en duurder waardoor mensen met een minimum inkomen nog minder over houden om van te leven, ze kunnen de huur niet meer betalen of komen heel diep in de schuld. Ze kunnen niet werken omdat of ze te oud zijn of ziek zijn of gewoon omdat er geen werk is vooral in deze corona tijd is het nog moeilijker.

Wij vinden dat kinderen hier niets aan kunnen doen en er niets van mogen merken vooral niet met de feestdagen. maar helaas zijn er genoeg gezinnen die het zo graag willen maar het gewoon niet kunnen financieel.

En daarvoor komen wij dan in beeld wij willen dat sinterklaas en de kerstman ook die gezinnetjes niet overslaan en ze een onvergetelijke dag hebben. 

Wilt u ons hiermee helpen? Elke euro is er een natuurlijk. Maar u mag ook zelf een cadeautje kopen en iets lekkers het hoeft helemaal niet duur te zijn want een kind is met alles blij! 

Denkt u na het lezen van dit bericht ik wil helpen doormiddel van een donatie dan kunt u contact opnemen met mij op het nummer 0638750349! 

Ook kunt u ons vinden op Facebook onder de naam voor de minima's helmond en omgeving! 

Onze dank is groot ❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 300,00
1%