Sint Piet bezoeken zonder verplichte QR code

Sint Piet bezoeken zonder verplichte QR code | Geld inzamelen
 
 

Lieve ouders en lieve kinderen, 

 

Omdat het natuurlijk belachelijk is dat (groot)ouders die graag met hun kind(eren) naar het kasteel willen om Sinterklaas te bezoeken een QR-code moeten laten zien omdat ze anders met hun kind(eren) geweigerd worden willen wij graag wat doen. We leven in een vrij land maar daar lijkt het in deze barre tijden helaas steeds minder op. Daarom willen wij ook graag de kinderen waarvan de (groot)ouders om welke reden dan ook hebben besloten om zich niet te laten vaccineren een kans te geven om Sint & Piet te bezoeken! Wij oordelen namelijk niet, een mens is een mens en wij maken geen onderscheid. 

 


Om ons te helpen hierin zou een kleine bijdrage leuk zijn. Dit kan een bijdrage alszijnde een donatie via dit platform, een bijdrage alszijnde het doneren van koekjes en/of snoepjes, maar ook een bijdrage als het spelen van zwarte piet natuurlijk! 

 


Op zondag 28 november zullen wij in Helmond te vinden zijn. We zorgen voor lekkere warme chocomelk en wat lekkers voor de kinderen. Onze locatie zullen wij die ochtend posten op onze Facebookpagina zodat we niet meteen al weggestuurd zullen worden door wie dan ook. Wij willen er namelijk een leuke ochtend/middag voor de kinderen van maken! Er mag gedanst en gezongen worden! 

Het enige wat we willen meegeven is : hou rekening met elkaar, niet iedereen heeft geld om boetes over de 1,5 meterregel te betalen dus ben lief voor elkaar als men vraagt daar rekening mee te houden.

 

De donatie zullen wij dan ook gaan gebruiken om snoepgoed te halen voor de kinderen die er graag bij zijn. Mocht er echt massaal gedoneerd worden gaan wij ook verder kijken naar leuke cadeautjes voor de kinderen. Mochten wij aan cadeau's of aan geldwaarde nog over houden dan worden de cadeau's en het overgebleven geld gedoneerd aan een weeshuis. Dan kan de leiding er daar voor zorgen dat de kinderen ook met kerst een leuk cadeau krijgen! 

 


Doneren kan via deze pagina : 

https://www.doneeractie.nl/sint-piet-bezoeken-zonder-verplichte-qr-code/-57733

 


Wil je mee pieten? Stuur dan even een mailtje met je naam & telefoonnummer naar : sintenpiethelmond@outlook.com

 


Onze Facebookpagina, hier zullen wij onze locatie en het tijdstip waarop we aanwezig zijn doorgeven :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100074845545856

 

Warme groet & liefde voor elkaar ❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.