Simpelweg gelukkig zijn verdient iedereen | Geld inzamelen
 
 

Simpelweg gelukkig zijn verdient iedereen

Iedereen verdient het om simpelweg gelukkig te zijn!

Iedereen kent wel iemand die iets heel traumatisch heeft meegemaakt.  Een zwaar traject op het gebied van chemo, bestraling, burn-out, depressie of overgewicht. Hoe kan die persoon de draad weer oppakken wanneer je zoiets hebt meegemaakt? En hoe leef je verder na het verlies van iemand waar je zielsveel van houdt? Vaak hebben mensen daar hulp bij nodig. Wij willen die hulp graag bieden, maar hebben daar u steun hard voor nodig.

Begin 2018 is Reconnect BV opgestart vanuit een oprechte intentie om mensen te helpen. Onze cliënten omvatten een brede doelgroep.  Dit zijn veelal mensen die in de reguliere zorg een traject hebben afgerond, maar nog niet klaar zijn om het leven, zonder onafhankelijke steun, weer in volle omvang op te pakken. Dat komt omdat de omgeving zich doorgaans niet kan inleven in de wereld van iemand die vanuit een traumatische situatie komt. De doelgroep bestaat daarnaast ook mensen die zich in een vicieuze cirkel of neerwaartse spiraal bevinden en behoefte hebben aan positieve ondersteuning. Maar ook mensen die willen werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling kunnen bij ons terecht.

Om de zichtbaarheid van de hulpvraag van onze doelgroep te ondersteunen organiseren we op 15 en 16 juni 2018 een Feel Good festival; “een weekend simpelweg gelukkig zijn” op Kasteel Hoensbroek. Het doel van dit festival is enerzijds om de doelgroep bekend te maken met de organisatie, maar vooral om de eerste stap te zetten om de drempel te verlagen, zodat de cliënt in een ongedwongen sfeer kennis kan maken met de legio aan mogelijkheden die deelname hen biedt.Op het festival wordt deze mensen, de kans geboden om 2 dagen te genieten zonder zorgen of stress. Dit in de breedste zin van het woord. Op een schitterende locatie in het Limburgse heuvelland, organiseert :reconnect een festival in ongedwongen ontspannen sfeer. Op diverse area's zowel binnen als buiten wordt een keur aan workshops & lezingen geboden. Dagen vol positiviteit, maar dan niet zweverig maar in de juiste context. Omgeven door mensen die begrijpen wat de deelnemers hebben doorgemaakt en die hen handvaten aanreiken om het leven weer te kunnen oppakken. Door het aanbod aan work-outs, krijgen ze de kans om uit te vinden welke sport hen ligt en kan stress vrijgelaten worden door ontspanningssessies. De instructeurs houden daarbij rekening met conditie en eventuele fysieke beperkingen. Inspiratie en motivatie is de rode draad op dit festival en de motivators, die zelf allemaal ervaringsdeskundige zijn op het gebied van positief in het leven staan, nadat ze zware tegenslagen te verduren hebben gehad, kunnen dat als geen ander overbrengen. 
De funvalley biedt gegarandeerd plezier voor jong en oud. Het doorzettingsvermogen wordt geprikkeld en de onvergetelijke herinneringen die gecreëerd worden op het Festival worden vast gelegd in de leukste en grappigste foto's in een crazy foto area. Of het nu gaat om voeding, sport of mindfood, het is er allemaal. Voor de hapjes en de drankjes staan de foodtrucks garant en door de beats van het muzikale entertainment gaan de voetjes vanzelf van de vloer.

Om dit festival te kunnen realiseren, met een programma waar iedereen iets van zijn gading vindt, heeft :reconnect diep in de buidel moeten tasten. Het gaat om een investering van ruim € 40.000,= die zonder gelden van buitenaf gefincierd worden. Dit heeft tot gevolg dat de ticketprijs voor deelname aan het festival nogal fors is, waardoor het festival niet voor iedereen toegankelijk is. Dat druist tegen de intentie van :reconnect in, omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen het verdient om simpelweg gelukkig te zijn. Daarom vragen wij uw hulp in de vorm van een donatie, want u kent vast en zeker ook iemand die tegen kanker, depressie of een andere ziekte heeft gevochten. Misschien bent u zelf wel die persoon, maar had u het geluk dat er mensen waren die u verder hielpen. Of misschien heeft u zelf wel behoefte aan die steun. Wij vinden dat iedereen die aandacht en steun verdient, en zouden met uw hulp de ticketprijs zodanig kunnen verlagen dat simpelweg gelukkig zijn voor iedereen toegankelijk wordt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.