Shave or Donate Against Corona | Geld inzamelen
 
 

Shave or Donate Against Corona

SHAVE, en of DONATE. Doe jij ook mee aan dé scheerjewegcorona challenge?

Geen haar op ons hoofd die hier aan heeft gedacht: 

COVID-19

De wereld is opgeschrokken door Corona, zo ook Friesland. Iedereen ondervindt, via wat voor weg dan ook problemen van dit virus. Zo ook wij, een team van zelf uitgeroepen Covid-19 ZZP'ers.

Hoe kunnen wij als 'werkloze' Heerenveners helpen in deze buitengewone tijd? Hoe kunnen wij onze positieve energie delen met de mensen die dit nu erg nodig hebben? Wat kunnen wij doen, de lijnen van de getroffen maatregelen volgend? Ook willen wij  de ernst van deze pandemie nogmaals benadrukken. Om hier aandacht voor te vragen en mensen te activeren om hetzelfde te doen hebben wij hier het volgende op bedacht:

Wij laten ons haar millimeteren, het geld dat wij anders aan de kapper besteden doneren wij aan de  gemaakte - #SHAVEORDONATE

Het opgehaalde bedrag doneren wij geheel aan de voedselbank; om te beginnen die van Heerenveen. Afhankelijk van het opgehaalde bedrag hopen wij andere voedselbanken in Friesland, of zelfs door Nederland ook te kunnen gaan helpen. Dit is erg belangrijk, aangezien deze banken geen/weinig invoer krijgen uit supermarkten i.v.m. deze crisis. Daarnaast willen wij samen met alle andere donateurs onze dank laten blijken aan iedereen die zich op dit moment enorm inzet om Nederland draaiende te houden.

Dus: OPROEP! Heb voor één keer  lak aan je haar, het groeit wel weer aan! Ziet er waarschijnlijk nog goed uit ook. ;) Laat door te millimeteren zien dat je de pandemie serieus neemt, en dank zo iedereen die zich inzet tegen het Coronavirus. Bovendien kan je later trots vertellen dat jij je haar ooit hebt afgeschoren voor een goed doel. Wees die trendsetter! SHAVE!

Maak even een foto van het resultaat, tag ons #shaveordonate & bouw mee aan een nationale actie!

Mensen die (terecht) wel gesteld zijn op hun haar kunnen uiteraard ook helpen. Ook jullie kunnen een tijdje niet naar de kapper, dat geld blijft nu dus mooi veilig in de portemonnee zitten. Net zoals dat dagje weg, die entree van je club/café, die paar wijntjes, biertjes of mixjes.. Doneer het geld dat je niet besteed middels deze weg aan de mensen die dit nodig hebben, help ons helpen! OR DONATE.

ALLE KLEINE BEETJES ZIJN WELKOM!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

69 donaties
€ 1.090,00

Deze actie is gesloten.