SEZ en Jemima | Geld inzamelen
 
 

SEZ en Jemima

Welkom op onze de sponsorsite. Hier vind u jij meer informatie over onze sponsordoelen.

 

Hii!

Wat leuk dat u/jij deze website bekijkt. Allereerst zullen wij ons even voorstellen. Mijn naam is Marith Landman, ik ben 18 jaar en ik studeer op het Hoornbeeck College. Daar volg ik de opleidingen Agogisch Medewerker GGZ en Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening. 

Mijn naam is Martine Quist, ik ben 18 jaar en ik doe de opleidingen Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en Agogisch Medewerker GGZ op het Hoornbeeck College in Rotterdam.

Als school hebben wij elk jaar een of twee goede doelen waar we geld voor inzamelen. Dit jaar zamelen we geld in door de Spaanse Evangelie Zending en voor Jemima. 

Spaanse Evangelie Zending is een stichting die onderwijs bied in Spaanstalige landen. Dit doen ze door cursuswerk, pastorale  ondersteuning, lectuurhulpt en seminariehulp te geven. De stichting richt zich vooral op Cuba en Spanje.

Jemima is een organisatie die zich inzet voor gehandicapte kinderen in Israël. Jemima biedt drie soorten zorg: Woon-zorg in verschillende woongroepen, Dagbesteding voor bewoners van de woongroepen en voor nog thuiswonende kinderen, Thuis ondersteuning voor kinderen met ernstig meervoudige beperkingen en voor hun families. ( Hieronder kun(t) u/jij een filmpje bekijken over deze organisatie.

Wij als groep gaan donderdag 14 maart meedoen met een vlogtrip. Het is een wedstrijd waarbij wij als groep moeten gaan liften en hier een vlog over moeten maken. We hebben 7 uur de tijd om zonder geld zo ver mogelijk te komen.  Om aan deze wedstrijd mee te mogen doen moeten we 1000,00 euro aan sponsorgeld hebben. 

Wij zouden het enorm waarderen als u/jij ons zou willen sponsoren door een bedrag over te maken. U/jij kan er voor kiezen om geld te doneren voor het goede doel maar u/jij kunt er ook voor kiezen om geld te doneren zodat wij als groep de mogelijkheid hebben om zo ver mogelijk te komen. Het zou fijn zijn als u/jij (een deel van) uw/jou naam erbij wil zetten zodat we het op de sponsorlijst kunnen schrijven wie ons gesponsord heeft.

Degene die de meeste kilometers gemaakt heeft wint een prijs en deze zouden wij natuurlijk heel graag willen winnen! Wil(t) u/jij ons helpen?

 

(via het kopje updates, ook op deze pagina, houden wij u op de hoogte! 😄)

 

 

Wij willen u/jou alvast hartelijk bedanken voor het sponoren!

 

Martine Quist en Marith Landman
27-03-2019

 

Jaa eindelijk is het dan zo ver! De vlog staat op YouTube!🎉

Gisteren hadden wij op school de prijsuitreiking van de Vlogtrip. Er waren drie prijzen: meeste geld, meeste kilometers en de leukste vlog. 

WIJ HEBBEN GEWONNEN MET DE LEUKSTE VLOG, hoe gaaf is dat!? 😍

U/ jij kunt de vlog nu ook zien, de video staat op de site een stukje naar beneden!

Veel kijk plezier! 😄 


Martine Quist en Marith Landman
25-03-2019

Inmiddels zijn er al weer bijna twee weken verstreken na onze vlogtrip. Hierover willen wij een korte update geven.

Donderdag 14 maart zijn wij met het vliegtuig (onze vliegticktets waren gesponsord door Advocatenbureau Quist) in Milaan gekomen. Het was een ontzettende gave ervaring. Er staan een paar foto’s onderaan de pagina 

De vlog die we van deze trip gemaakt hebben zullen wij binnenkort op YouTube plaatsen zodat u/jij deze ook kunt zien. 

Ook willen wij alle sponsoren alvast hartelijk bedanken voor het enorme grote bedrag dat wij nu al voor het goede doel hebben opgehaald. Zonder jullie was dit nooit gelukt. 

U/ jij kunt ons nog tot 8 april sponsoren. Dus deel de link van onze pagina met uw/jouw vrienden of familie 😁 

 


 

Laat een reactie achter

67 donaties
€ 4.505,00
Doel: € 5.000,00
90%

Deze actie is gesloten.