Sensi heeft pijn | Geld inzamelen
 
 

Sensi heeft pijn

Sensi moet z.s.m. behandeld worden aan haar ontstoken tandwortels

Mijn hele lieve hondenkindje Sensi heeft pijn aan haar gebitje. Door tandwortelontstekingen zitten er nu 2 tandjes los. Het doet me pijn om te zien dat ze moeilijk eet en de afgelopen week vaak heel moe is en meer slaapt dan normaal.

Sensi heeft al een valse start gehad doordat ze in het eerste halfjaar van haar leventje al hele tijd liep te kwakkelen met haar gezondheid (infecties, veel diaree en hierdoor geen energie om te spelen zoals elke andere pup). Mijn vriendin en ik hebben toen om en om vrijgenomen van werk om er continu voor haar te zijn. Dit heeft geholpen en heeft daarna 1,5 jaarhaar leventje kunnen leiden zoals ieder hondje dat zou moeten hebben. En nu dit weer... zo zielig om haar weer zo te zien.

We moeten zo snel mogelijk een vervolgafspraak bij de dierenarts maken om haar te laten behandelen. Dit is een zware ingreep voor Sensi die maar 2,5 kilo weegt en onder narcose moet. Daarnaast kost het behoorlijk wat geld.

Het moment kan eigenlijk niet ongelukkiger omdat we net verhuisd zijn en geen geld meer apart hebben staan. We hebben alles over voor Sensi en zijn ons ten einde raad omdat we nu nergens geld vandaan kunnen krijgen. Wij zijn zeer dankbaar voor iedere euro die gedoneerd wordt voor de behandeling van Sensi. Ook namens Sensi alvast heel erg bedankt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 15,00
Doel: € 15,00
100%

Deze actie is gesloten.