SCHULDENSEMINAR 'ON BEWUST SCHULDIG' 8 MEI

SCHULDENSEMINAR 'ON BEWUST SCHULDIG' 8 MEI | Geld inzamelen
 
 
Steun ons seminar om zoveel mogelijk jongeren te helpen naar een schuldenvrij bestaan!

8 mei a.s. organiseert stichting de Kandidatenmarkt het schuldenseminar ‘(On)bewust schuldig’ om kennis te delen binnen het werkveld.

Wie is de Kandidatenmarkt?
De Kandidatenmarkt is een sociale organisatie die (jong)volwassenen met meervoudige problemen begeleidt om op eigen kracht weer mee te doen in de maatschappij. Helaas bouwen veel jongeren ook schulden op. Schulden leveren stress op en zorgen er vaak voor dat jongeren weinig aandacht besteden aan school of zelfs stoppen met school. Schulden belemmeren jongeren in het opbouwen van een toekomst. Het is in het belang van de maatschappij dat deze jongeren de juiste begeleiding krijgen.

Naarmate jongeren ouder worden, komen ze vaker geld tekort. 37% van de mbo’ers van 18 jaar en ouder heeft momenteel een schuld. Eén op de vier heeft betalingsachterstanden.
- Bron: Nibud

Zonder inkomen is de reguliere schuldhulpverlening voor deze jongeren niet toegankelijk, en zonder hulp stapelen de schulden onder jongeren zich vaak enorm op. De houding en financiële vaardigheden van jongeren zijn van grote invloed op het ontstaan van financiële problemen. Wij pakken samen met de jongeren deze factoren aan door trainingen zoals; MoneySkills, LifeSkills en WorkSkills. Omdat veel jongeren niet of moeilijk terecht kunnen bij de reguliere hulpinstanties bieden wij een laagdrempelige, innovatieve methode die werkt! 

Schuldenseminar ‘(On)bewust schuldig’
Op het seminar ‘(On)bewust schuldig’ lichten wij onze methode toe en komen diverse sprekers uit het werkveld aan bod. Wij delen op deze manier kennis en ervaring om zoveel mogelijk jongeren, zo goed mogelijk te kunnen helpen. Deze jongeren zijn ten slotte de toekomst! Doordat er veel partijen samenkomen op het seminar kunnen wij ook sterke samenwerkingen aangaan, die weer resulteren in betere hulp voor de jongeren. 

Met uw donatie kunnen wij zorgen dat het seminar een succes wordt, en vervolgens zoveel mogelijk jongeren een positieve, financieel gezonde toekomst bieden!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 6.500,00
0%

Deze actie is gesloten.