Schuld WEG! Droom achterna 'Creatief Tijssen' | Geld inzamelen
 
 

Schuld WEG! Droom achterna 'Creatief Tijssen'

Droom, Winkel voor Iedereen. Sieraden. Armbanden uitbreiden. Workshops geven. Mensen.

Hallo, Wat fijn dat je dit komt lezen!

Ik ben Manon Tijssen, van Creatief Tijssen. Dit is een Webshop in Unieke Sieraden & Accessoires.

Na heel wat Letterlijk & Figuurlijk te hebben overleeft in mijn Leven ben ik tot de conclusie gekomen dat ik Manon een prima toevoeging kan zijn in dit leven wat me gegeven is.

Hier heb ik heel wat Strijd en Hobbels voor moeten nemen. Helaas door een tijdje te hebben gezeten in een Burn-out ben ik wel een veel wijzer mens geworden. Ik heb weer leren voelen. Voelen wat je blij maakt, voelen waar je achter staat, voelen wat je passies zijn, voelen dat er meer is dan wat er van je verwacht of verlangt wordt! Voelen dat JIJ er mag zijn.

Hierdoor zijn mijn dromen geactiveerd! En daarom vraag ik jullie om mij te kunnen helpen. Als het niet is in een donatie is dan wel het verspreiden dat Creatief Tijssen bestaat. Het bestaat voor jou!

Mijn droom is om Creatief Tijssen groter te maken, hierbij heb ik investeringen nodig om bijvoorbeeld een graveermachine te kunnen aanschaffen, maar ook om reclame en publiciteit te kunnen regelen. Ook is het heel belangrijk om te blijven focussen wat is mijn doel! dit door de MBA voor ondernemers te blijven doen en mij te verdiepen in de klant en het ondernemen.

Mijn droom wens is om een pand te kunnen huren in de kern van Leimuiden. Mijn Eigen Winkel te kunnen openen. Waar ik mijn Sieraden kan maken, waar ik Workshops kan geven, waar ik jullie allemaal kan ontvangen en een praatje kan maken onder het genot van een kopje koffie. Ik verlang er naar om jullie als klant te kunnen voorzien van een luistert oor en je wensen. Sieraden dragen kan iedereen. Het is een stukje uitstraling een stukje van jezelf. Of je nu ziek bent, last heb van je spieren, of je bent aan het sporten of je hebt een zakelijke bespreking. Bij al deze bezigheden kan je een Sieraad dragen!

Voordat ik dit allemaal kan uitvoeren, moet er een Schuld afbetaald worden vanuit mijn Scheiding, het huis heeft flink onder water  gestaan. Helaas drukken deze kosten elke maand al vijf jaar lang op mijn schouders, en verder te gaan met wat ik het liefste doe gaat nu niet, en dat is frustrerend en geeft een gigantische financiele druk, ik ben al een heel eind, maar nu moet er nog een deel afgelost worden. Het is zo belangrijk om het verleden te kunnen afsluiten en een nieuwe start te kunnen maken, niet alleen voor mijzelf, maar voor mijn kinderen en natuurlijk voor de Webshop! 

Ik vraag jullie dan ook wil je mij helpen door een donatie, een schreeuw van de daken of het bericht voor mij te delen. Ik ga verder, maar hoe fijn is het als de droom dichterbij komt omdat er mensen in je geloven! Ik geloof in JOU!

Warme groet, Manon Tijssen

www.creatieftijssen.nl

Facebook - Creatief Tijssen

Instagram - creatieftijssen

 

fotografie: Arno MasseeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

3 donaties
€ 110,00
Doel: € 19.500,00
0%

Deze actie is gesloten.