Schoonspringen! Zwembad in tuin!!

Schoonspringen! Zwembad in tuin!! | Geld inzamelen
 
 
Melissa naar de olympische spelen!

Ik heet Melissa van het 't Wout en ik ben nu 15. Ik ben 4 jaar geleden van top turnen over gestapt naar schoonspringen. Dit is mijn passie en ik zou heel graag naar de olympische spelen willen.

In de 4 jaar dat ik aan het schoonspringen ben, heb ik me opgewerkt van laatste worden naar vorig jaar Nederlands kampioen op de 3 meter en 2de op de 1 meter. En 2de op de toren. Vorig jaar heb ik elke wedstrijd wel een medaille gewonnen. Dit jaar ook, alleen toen het corona virus begon, is ook mijn sport stopgezet. Natuurlijk wel thuis heel veel droog getraind, maar dat is niet hetzelfde als in het zwembad.

Nu ben ik gelukkig weer aan het trainen, maar ik wil graag meer en vaker kunnen trainen, zodat ik naar de olympische spelen kan, om daar uiteraard 1ste te worden. 

Er zijn maar weinig zwembaden in Nederland die een goede duikplank hebben en de zwembaden die het hebben zijn natuurlijk vol met hun eigen verenigingen.

Het zou super fijn zijn om een zwembad in de tuin te hebben, waar ik mijn sport kan beoefenen. Onze tuin is groot genoeg om daar een zwembad in aan te leggen. Onze tuin is namelijk heel groot. Duikplank heeft mijn trainer al geregeld, dus die ligt al in de schuur!

Natuurlijk wil ik ook reclame maken voor mijn sponsor(s). 

Ps. Rekeningnummer is van mijn moeder!! Die weet hier dus vanaf!! Aangezien ik nog minderjarig ben.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.