Schooluitje Nemo | Geld inzamelen
 
 

Schooluitje Nemo

Schooluitje Nemo

Lieve lezers, 

Mijn naam is Andrea Tummers,  28 jaar en deeltijdstudent aan de HAN in Nijmegen. Ik zit momenteel in het tweede studiejaar en ben bezig met thematisch ontwerpen in de klas. Het thema van deze periode is Uitvinders en uitvindingen. 

Ik loop stage in een hartstikke leuke groep 4 klas in Bennekom. Omdat ik student ben en geen vaste leerkracht, heb ik nog niet heel veel in te brengen binnen de school. Er is dus geen budget voor mij om uitjes te plannen. Nu wil ik heel graag binnen het thema van Uitvindingen en Uitvinders met mijn klas van 30 leerlingen naar het science museum Nemo toe! Heel interessant en leerzaam voor mijn klas. 

Ik hoop dat jullie mij hierin willen steunen. Voor een groep zijn de begeleiders gelukkig gratis en mogen de leerlingen voor 5,50 pp naar binnen.  https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/bezoek/tickets-en-prijzen/

Het overige budget is voor het vervoer. Wij moeten vanuit Bennekom naar Amsterdam en weer terug. Als u toevallig iets kunt betekenen (30 leerlingen en begeleiding)  Dan verneem ik dat graag. 

Ik hoop dat jullie mij hierin kunnen steunen. Het doel is om de leerlingen een harstikke  leuke en educatieve middag te bezorgen. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 350,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.