School Kamp XL 2021

School Kamp XL 2021 | Geld inzamelen
 
 
MAVO Schravenlant XL Klas 2H

Om direct misverstanden te voorkomen. 🤗
Deze actie is niet opgestart door Mavo Schravenlant XL, maar door een ouder van één van de leerlingen! 😃☀️

In het vorige schooljaar hebben alle kinderen uit de brugklas helaas geen school kamp gehad i.v.m. COVID-19 en voor de meeste ouders is het financieel gezien zeer lastig momenteel. Naar onze mening hoort een school kamp bij 1 van de jeugdherrineringen voor ieder kind, dus wij willen alsnog een School Kamp XL editie organiseren. 🍀

In eerste instantie voor alle leerlingen in Schiedam van Mavo Schravenlant XL - Klas 2H. Als er voldoende aanmeldingen komen uit andere klassen of scholen, willen wij natuurlijk ook graag kijken naar de mogelijkheden voor samenvoegen / uitbreiden.

Vanaf Zaterdag 17 juli 09:00 uur vertrekken wij met een luxe touringbus naar een gezellig en mooi verblijf, waar wij precies naar toe gaan blijft nog even geheim... Wij hebben sowieso een aantal hele leuke verassingen voor de kinderen bedacht en geregeld!

De terugkomst is op Woensdag 21 juli rond 17:00 uur in Schiedam bij het vertrekpunt. Meer informatie en het week programma volgt z.s.m. de aankomende dagen / weken.

Het streefbedrag is momenteel berekend op basis van ± 28 deelnemende scholieren uit klas 2H.
Ons doel is uiteindelijk om alle kinderen in Nederland ( voornamelijk de brugklas en 2e klas ) alsnog een leuk School Kamp XL te laten ervaren. 🤗 Zal het gaan lukken? 😃

Naast donaties zoeken wij nog een aantal begeleiders / ouders!
Aanmelden? Stuur een e-mail naar: schoolkampxl@gmail.com

Met vriendelijke groeten,
Team School Kamp XL 💪 🎒Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 7.500,00
0%