Save the children 2.0

Save the children 2.0 | Geld inzamelen
 
 
Save the children!

Wij zijn Marit, Dominique en Roy van het Griftland College in Soest. Wij zitten in 4 havo en hebben vorig school jaar alle 3 ons mavo diploma gehaald. We zijn bezig met een project voor Young Impact met maatschappijleer.En ons doel is de strijd tegen kinderarbeid. We willen zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel 'Save the Children'.

YOUNG IMPACT is een organistatie die wilt laten zien dat je met iets kleins al super veel impact kunt maken op de wereld. De opdracht in de klas is dan ook: 'verzin een challange waarmee je impact kunt maken.Wij hebben gekozen voor het onderwerp kinderarbeid omdat het ons ontroert dat niet ieder kind gewoon naar school kan gaan, maar er genoeg kinderen zijn die super lange dagen moeten werken in fabrieken of bij andere bedrijven met super slechte werkomstandigheden. De kinderen ontvangen een lage loon, werken lange dagen en kunnen niet naar school. Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een goede toekomst en willen daarom geld op halen om dat te doneren aan de stichting Save the children.

SAVE THE CHILDREN is een stichting die geld ophaalt voor kinderen die in plaats van naar school gaan moeten werken.Help jij ons een handje mee? Doneer dan nu! ELKE KLEINE BIJDRAGE TELT😉!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 65,00
Doel: € 500,00
13%

Deze actie is gesloten.