Samen zijn we er voor elkaar

Samen zijn we er voor elkaar | Geld inzamelen
 
 

Hallo ik zal me voor stellen ik ben Rachid Ben 27 jaar ik heb zitten na denken hoe we elkaar kunen helpen in deze moeilijke tijd k had een idee dat al lang in mijn hoofd zit eigelijk een soort van experiment.

Ik zat na te denken er zijn ongeveer 17 miljoen mensen als iedereen mij nou is 1 cent zou overmaken zou dat betekenen dat ik 170000 euro zou binen halen nou hoeveel mensen mensen zou je kunnen helpen die het moeilijk hebben een hoop .

Als van nou van die 1 cent 10 cent maken dat zou betekenen dat het 1.7 miljoen euro is daarom wil ik jullie vragen mij te helpen met me experiment om te kijken hoe gul NL is wie mist er 10 cent niemand tog? Zelf als het je laatste 10 cent is zou je die nog niet missen .

Nou het doel van dit alles is dat ik met het geld dat ik binen haal met deze actie andere ga helpen zoals mensen met schulden die er niet uit komen gezinnen die geen leuke uitjes kunen doen met hun kinderen dus kort om mensen helpen die het echt nodig hebben hier in NL ben ook van plan om 3 e wereld landen te helpen dorpen waar geen eten is of geen water daar te ondersteunen 

Dus mensen deel dit massaal en help mij en de andere om je heen ik vraag 10 cent per donatie meer mag altijd maar mijn doel is om zoveel mogelijk binen te halen en te kijken hoe gul de inwoners van NL zijn alvast bedankt ..Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 170.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.