Samen voor de Voedselbank | Geld inzamelen
 
 

Samen voor de Voedselbank

Samen voor de Voedselbank

Een voedselbank is een liefdadigheidsinstelling die kosteloos levensmiddelen verstrekt aan hen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien en ter voorkoming van verspilling van voedsel. Aanbod van nog goed consumeerbaar voedsel (dat op het punt staat om vernietigd te worden) en vraag (gezinnen die het voedsel nodig hebben) worden op deze manier bij elkaar gebracht. Voedselbanken ontstonden in de jaren 70 in Amerika en werden via Frankrijk in 1984 geïntroduceerd in Europa. De European Federation of Food Banks (FEBA) telt 264 voedselbanken in 22 landen in Europa.

Omdat Chadan Events van mening is dat er eigenlijk geen voedselbanken horen te bestaan, willen wij deze mensen een hart onder de riem steken. Donaties (in welke vorm dan ook), zijn dan ook zeer welkom. Zo zal Chadan Events een veiling organiseren met prachige gesigneerde items (onder anderen gesigneerde shirts van diverse eredivisionisten en Europese grootmachten, gesigneerde albums enzovoorts).

Met deze diverse activiteiten wil Chadan Events de opbrengsten beschikbaar stellen aan de Voedselbank, zodat men tijdens de feestdagen iets extra's mogen ontvangen (gedacht kan worden aan bijvoorbeeld samengestelde kerstpakketten of een dagje uit wat helaas normaal gesproken onmogelijk is voor deze doelgroep van onze samenleving).

Volg ons ook op onze Facebook pagina:

www.Facebook.com/chadanevents

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.