Samen op de fiets, wat een feest zal dat zijn! | Geld inzamelen
 
 

Samen op de fiets, wat een feest zal dat zijn!

Help Fulco en zijn maatjes met sparen voor een elektrische duofiets

Fulco Verburg is één van de bewoners van de Deventerstraat 94-96 in Vaassen.

Dat is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Hij en zijn medebewoners zouden er graag meer op uit willen trekken met de fiets. Om een boodschap te doen, de omgeving te verkennen of om gewoon van A naar B te komen. Maar zelfstandig fietsen zit er vanwege diverse lichamelijke beperkingen niet in.

Dat vinden wij, maar vooral zij ontzettend jammer. Immers, we leven in een echt fietsland en door te fietsen kunnen we de wereld om ons heen ontdekken.

Een tijdje geleden hebben ze een speciale duofiets te leen gehad welke het mogelijk maakt om er samen met een begeleider op uit te trekken. Dit vonden ze allemaal geweldig! Heerlijk naar buiten en deel uitmaken van onze samenleving.

Nu is er echter één probleem: een duofiets is erg kostbaar en kost (inclusief toebehoren) ca. €10.000,- en wordt jammer genoeg niet vergoed door de reguliere zorgbudgetten.

Dus gaan we met de pet rond en zijn we op zoek naar donaties. En ons motto is: alle kleine beetjes helpen en met een donatie draag je concreet bij aan een lokaal goed doel! En mochten we het doel niet halen, dan gaan we op zoek naar een gebruikte duofiets. Mocht dat ook niet lukken, dan organiseren we een leuke dag of activiteit voor alle bewoners van de zorgroep.

Alvast enorm bedankt en ook als je niet kunt doneren: stuur onze actie rond! Op Facebook, instaan en andere social media!!

Groeten,

Erica Verburg en Marleen van den Bersselaar

Moeder van één van de cliënten (Fulco) en begeleider van de zorggroep
’s Heeren Loo locatie Vaassen
Deventerstraat 94-96
8171AG VAASSENEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

47 donaties
€ 852,00
Doel: € 10.000,00
8%