Samen bouwen aan een springplank voor de toekomst

Samen bouwen aan een springplank voor de toekomst | Geld inzamelen
 
 

Bij ZERO geloven we in een wereld waar ieder kind, ongeacht zijn of haar achtergrond, de kans krijgt om te groeien en te bloeien. Sinds 2011 zetten wij ons in voor kansarme jongeren in Zwolle en omstreken, en onze inspanningen worden gedreven door vier kernwaarden:

Zorg: Elk kind verdient aandacht, zorg en een veilige plek om zichzelf te zijn. Eenheid: Samen staan we sterk. We bouwen aan een gemeenschap waarin iedereen gelijk is. Relatie: We hechten waarde aan diepe, zinvolle verbindingen tussen onze leden en de gemeenschap. Ontwikkeling: Via sport, in het bijzonder freerunning, bieden we jongeren tools voor persoonlijke en fysieke groei.

Wij geloven dat élk kind de kans moet krijgen om te sporten. Daarom werken wij samen met Stichting Meedoen en Sport Service.

Onze missie: Via freerunning kinderen en jongeren de kans bieden om zowel als sporter als persoon te ontwikkelen.

Onze visie: Meer zijn dan alleen een sportclub. Ons streven is om jongeren niet alleen fysiek, maar ook emotioneel een veilige plek te bieden. Een plek waar zij zich thuis voelen en waar na de training ruimte is voor gesprekken en verbinding.

Ons doel: In 2021 hebben we ons ten doel gesteld een eigen locatie te realiseren. Een plek die symbool staat voor onze kernwaarden. We hebben ongeveer €100.000 nodig voor een locatie met gecertificeerde materialen zoals kasten, matten, trampolines en een foampit.

Draagt u bij aan onze droom en helpt u ons deze kernwaarden nog sterker te verankeren in de gemeenschap? Doneer nu! 🌟Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 75.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.