Samantha naar Bosnië | Geld inzamelen
 
 

Samantha naar Bosnië

Iedere helpende hand, helpt Bosnië

Vorig jaar voor het eerst deelgenomen aan een project in Bosnië. Een onbeschrijfelijk mooie ervaring. Daarom heb ik er ook weer heel veel zin in om dit jaar weer deel te nemen aan dit geweldig project. In de week voor de herfstvakantie zullen we vertrekken naar Bosnië (8 oktober) Wat is er nou mooier dan blije mensen zien. Deze geweldige ervaring word geoganiseerd door de stichting out of area en gilde opleidingen Weert.

Dit jaar gaan we een weeshuis opknappen: Weeshuis Egipatska selo (Mostar)
De kinderen die hier verblijven gaan overdag naar verschillende locaties:
- De plaatselijke reguliere basisschool (O.s. Tekija)
- Naar het speciaal onderwijs / activiteitencentrum Los Rosales
- Activiteitencentrum Sunce (klein ouderinitiatief)
Er zijn nog ontzettend veel mogelijkheden om te doen het dit weeshuis. Genoeg op knap werk voor ons dus. Om het weeshuis op te knappen voor de kinderen zijn er sponsors nodig. Zonder deze mensen kunnen wij dit niet mogelijk maken.

Via deze weg wil ik u vragen mij te helpen met deze actie, zodat wij het voor de kinderen daar zo aangenaam mogelijk kunnen maken. En hun kunnen helpen met de wensen die ze hebben omtrent het opknappen. Want Iedere helpende hand, helpt Bosnië!

Voor meer informatie over out of area: https://www.outofarea.nl/
Wilt u ons volgen en op de hoogte blijven van alle acties hier in Nederland en ons werk in Bosnie dat kan natuurlijk ook: https://www.facebook.com/GildeWeert4Bosnië-2018-177757799608235/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 1.000,00
0%