Sahel naar The Voice

Sahel naar The Voice | Geld inzamelen
 
 

Deze doneeractie betreft Sahel, Iraans meisje van 16 jaar, statushouder, wonende met moeder in AZC Zutphen, in afwachting van huisvesting.

Sahel heeft een prachtige zangstem, is met sprongen vooruit gegaan afgelopen jaar en heeft zich opgegeven voor de Iraanse versie van The Voice, die binnenkort plaatsvindt in Zweden. Ze is uitgenodigd om mee te doen, de vliegtickets staan al op de mobiel. Reis en verblijf worden vergoed door de organisatie. 5 januari staat het vertrek gepland. NB: in Iran mogen vrouwen niet in het openbaar zingen, dus dit is een openbaring voor haar! Ze wil ook verder studeren met zingen; dit is een droom voor haar en een prachtige boost voor haar toekomst!

Nu heb ik als haar zangdocent wat ‘hobbels’ op deze weg proberen weg te nemen. De leerplichtambtenaar heeft met de menselijke maat gemeten en haar toestemming gegeven, dat is geweldig!

Het COA echter, blijft de regels hanteren; wekelijks moet er gestempeld worden door moeder (ook als je al statushouder bent). Eén keer missen mag, twee keer achter elkaar missen, betekent uitgeschreven worden, je woonplek op het AZC en de hulp mbt huisvesting verliezen en opnieuw aanmelden in Ter Apel! 

Als Sahel alle rondes door zou komen, dan zouden ze max twee maanden in Zweden zijn. Daarom deze doneer-actie, zodat haar moeder op en neer kan vliegen van Zweden naar Nederland tussendoor.

Het zou geweldig zijn als dit door zou kunnen gaan, alvast mijn hartelijke dank voor uw steun!

Mocht er geld overblijven, dan wil ik dit storten voor 'Muzieklessen voor vluchtelingen'.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.