Sa Zen on the road | Geld inzamelen
 
 

Sa Zen on the road

Massage on the road..

Mobiele praktijkruimte..

Na de bevalling van onze zoon Mason heb ik besloten om te stoppen met werken en mijn droom te volgen. Ik ben een opleiding gestart tot masseuse en heb ik inmiddels 4 diploma's op zak maar mn droom is nog niet helemaal uitgekomen. Door omstandigheden ben ik niet veel massages aan het geven. Helaas is er ook een eind gekomen aan massages die ik elke dag donderdag gaf in Hof van Batenstein ivm mijn nieuwe baan en geen beschikbare ruimte op een andere dag.

De massageruimte die ik aan huis had was een deel van mijn droom maar niet toch ook helemaal wat ik voor ogen had. Ook heb ik van de woningbouw geen toestemming gekregen om vanuit huis te werken. Ons gezin bestaan uit 5 personen en zij vinden dat elk van onze kinderen recht heeft op een eigen slaapkamer en mij ook gelijk medegedeeld dat ik dan dus geen kamer mag gebruiken als praktijkruimte. 

Wat is ik nou met deze actie!! Mijn droom is masseren op locatie. Niet met mn massagetafel/massagestoel sjouwen maar een praktijkruimte op wielen. Nu heb ik er 1 gevonden maar helaas niet de middelen om deze aan te schaffen. En normaal gezien hou ik er helemaal niet van om mensen om geld te vragen maar dit is te mooi om te laten gaan. 

Ik wil zo graag de weg op gaan om mensen op festivals, braderieën, markten, bij Hof van Batenstein en in het bedrijfsleven verblijden met een ontspannende massage.. 

Vandaar dat ik jullie wil vragen om een donatie/deelactie/liefde/gift/every penny counts..

Alvast bedankt! Heel veel liefs Sacha Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

3 donaties
€ 20,00