Rust voor ons gezin

Rust voor ons gezin | Geld inzamelen
 
 

Wij hebben elkaar leren kennen in 2015, en in 2016 kregen wij (ondanks mijn zogenaamde onvruchtbaarheid) onze Naomi. 6,5 week te vroeg maar wel gezond. Heel blij en dankbaar! Helaas kreeg zij door n Gamma Stafylokkoken Bacterie (ik had haar tijdens de bevalling besmet zonder dit te weten) Hersenvliesontsteking. Ze had net te laat anti biotica gekregen,anders had ze ws geen letsel gehad... heel naar en verdrietig,maar we hebben moed gehouden en nu ze 4 jr is heeft ze veel in kunnen halen! We zijn natuurlijk trots als n pauw met alle vooruitgang. 

Naomi heeft n beschadiging in het gebied vd grove motoriek,zicht is slecht +6 beide ogen, ze laat ook autistisch/Hooggevoeligheid zien die heel pittig is om mee om te gaan. Ik heb ook n partner die n arbeidshandicap heeft en allebei onze 'rugzakjes'.. daardoor zou het de ideale oplossing zijn als er veel minder (werk) druk op ons komt te liggen.dit is voor ons allen medisch noodzakelijk. Ik heb ook Hooggevoeligheid en moet veel rust nemen tussendoor, en heb niet genoeg energie voor uitgebreide omscholing of genoeg uren maken in mn huidige werk, de zorg. 

Wat wel haalbaar is dat ik ga day/swing traden op de beurs. Daar wil ik n masterclass voor gaan doen om de nodige kennis op te doen. Ook wil ik n masterclass voor investeren en handelen in crypto doen. Dan is geld voor de scholing en om op te starten erg handig en nodig. Dan kan ik vanuit huis werken en zo tevens voor ons zorgen..

Wie o wie wil ons helpen?! 

We zijn jullie enorm dankbaar!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.