Run for Phéron | Geld inzamelen
 
 

Run for Phéron

Een hardloopevent om ouders en naasten te steunen na baby verlies

In Nederland overlijden er gemiddeld 5 baby's per dag. Stichting Phéron helpt ouders en naasten bij het verlies en afscheid van hun baby. Dit doen zij onder andere door het aanreiken van de Phéron Memory Box kort na het overlijden. De box is een liefdevolle geste waarmee ouders tastbare herinneringen kunnen maken van hun kindje. 

In de korte periode van verlies en afscheid moeten nemen van je baby ervaren ouders een storm aan emoties. Ouders die hun kindje verliezen, ongeacht de duur van het samenzijn, staan aan het begin van een intens rouwproces die een leven lang met hen mee zal reizen. Door hulp te bieden komt er meer ruimte om te focussen op datgene wat telt, tijd met je geliefde baby doorbrengen.

Ervaring leert dat tastbare herinneringen ouders en naasten emotionele steun bieden na het verlies. De Phéron Memory Box biedt handvaten, producten en materialen om herinneringen te maken. Hierdoor worden ouders ontzorgt en wordt niet vergeten belangrijke herinneringen vast te leggen.

In 2017 werden er 442 boxen dankbaar in ontvangst genomen. De box wordt momenteel via ziekenhuizen uitgereikt. Om nog meer ouders te kunnen helpen en de box te continueren zijn wij afhankelijk van donaties, giften en sponsoring.

Hierom organiseren Mom In Balance Friesland en Stichting Phéron samen een hardloopevent "Run for Phéron " en hopen hiermee minimaal €3.000 op te halen zodat we 100 gezinnen kunnen steunen.

Help jij ons mee?
Doneer nu of ren mee!

www.stichtingpheron.nl/runforpheron Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.