ruimte behoud Art Club Mariahoeve | Geld inzamelen
 
 

ruimte behoud Art Club Mariahoeve

onze art club is er voor iedereen!

Vanaf juni 2016 organiseren we activiteiten voor jong en oud in het pand bij het Kleine Loo. We richten ons vooral op gezinnen, die weinig besteedbaar inkomen hebben. De activiteiten worden goed bezocht. Gemiddeld komen er 17 kinderen en 7 moeders bij de activiteiten. Ik heb ongeveer 30 gezinnen in mijn bestand.

De activiteiten zijn:
boetseren en speksteen bewerken,
Knutselactiviteiten voor kinderen en moeders,
Creatieve activiteiten voor volwassenen,
haken en breien,

feestjes op feestdagen b.v. Carnaval

Ik merk dat de jeugd van tegenwoordig veel achter de tablet of computer ziten. Ik wil kinderen stimuleren om hun eigen creativiteit en fantasie te gebruiken. Daarnaast is belangrijk dat er ontmoeting plaats vindt in de wijk. Er wonen veel verschillende culturen en leeftijdsgroepen in de wijk. Tussen deze groepen is er wel enig onbegrip en door ontmoeting kan er meer begrip komen voor elkaar.
In onze wijk wonen veel gezinnen met een laag inkomen. Om deze gezinnen een leuke vrijetijdsbesteding aan te bieden voor weinig tot geen geld bied ik deze activiteiten aan. Zowel de kinderen als de ouders hebben hier profijt van.
In 2017 zou ik graag voor deze gezinnen computers en speelmateriaal willen aanbieden zodat zij mee komen in de moderne tijd. Dit wil ik bereiken door dat mensen hun oude appratuur te laten inleveren bij mij en die ik laat opknappen door het repaircafe Mariahoeve
Hierop heb ik mijn doelstellingen van de activiteiten afgestemd.
Wij zijn op zoek naar een andere eigen ruimte, hier moet uiteraard huur voor betaald worden. Daar wij alles vrijwillig doen en hier geen geld voor vragen zijn wij afhankelijk van subsidies en donaties.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.