Rowen naar Amerika | Geld inzamelen
 
 

Rowen naar Amerika

Help Rowen naar het WK hiphop in Amerika

Hoi! Ik ben Rowen, ik ben 19 jaar en ik woon in Weert.

Afgelopen maand ben ik Nederlands kampioen geworden met mijn team The CMW-Family op Hip Hop International onder leiding van Carlton Marks-Walden. Hiermee zijn wij gekwalificeerd voor de Hip Hop International World Championships, ook wel de Olympische Spelen van het dansen. Wij zullen in augustus afreizen naar Phoenix, Amerika, om hier te strijden voor goud. Dit is voor mij een droom die uitkomt!

Nu is het een ontzettend dure reis, die helaas niet door de organisatie vergoed wordt. Door middel van sponsoracties probeer ik zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om deze reis mogelijk te maken voor mij en mijn team.

Ik zal eerst even iets over mezelf vertellen. Ik woon sinds kort in Weert en ik ga naar school op Het College Weert. Hier volg ik een VWO-opleiding, die ik hopelijk dit jaar af ga ronden. In september wil ik beginnen aan mijn universitaire vervolgopleiding: rechtsgeleerdheid. Naast school werk ik part time bij sushirestaurant Izumi Weert om alvast te sparen voor mijn aankomende studiejaar. Verder dans ik al zeker 17 jaar. 

Eerst heb ik jaren jazz ballet gedaan en vervolgens ben ik overgestapt op hip hop. Ik heb bij verschillende wedstrijdteams gedanst, waaronder Refresh, Throwback Fuse, The Fuse en The Vanity. Met Throwback Fuse haalde ik goud op de Nederlandse jaarranking en brons op de Nederlandse, de Europese en de wereldkampioenschappen. Met the Fuse werd ik derde op de Europese wedstrijd: Big Bang Bern. Ook heb ik met Throwback Fuse backstage mogen werken bij dansprogramma Battle on the Dancefloor, wat uitgezonden werd op RTL 5. Shoutout naar Stephan Schmieder voor deze toffe kansen!

Verder heb ik een aantal keer in reclames gedanst en heb ik voor verschillende Nederlandse artiesten mogen dansen in de Heiniken Music Hall.

Tenslotte deed ik afgelopen jaar auditie bij CMW-Studio, een dansstudio die al veel grote titels op zijn naam heeft staan. Na een super spannende auditiedag werd ik toegalaten bij the CMW-Family, de groep waarmee ik deze zomer naam Amerika ga.

• CMW-Studio

CMW-Studio is een dansvereniging gevestigd in Eindhoven. Deze studio bestaat nu 4 jaar en heeft al veel naamsbekendheid. Met alle 5 de wedstrijdteams zijn er al veel grote titels behaald. CMW werd meerdere malen Nederlands kampioen, Europees kampioen en wereldkampioen. Dit alles onder leiding van topchoreograaf en coach Carlton Marks-Walden.

• CMW-Family

The CMW-Family, een dance crew bestaande uit zo'n 40 dansers, wordt getraind door Carlton Marks-Walden. We trainen twee tot drie dagen per week in Eindhoven en worden telkens tot het uiterste gedreven. Dit om beter te worden als groep en als individu.

Dit seizoen werden we derde op World of Dance, eerste op Hip Hop Unite, eerste op IDO Dutch Open, eerste op het Mainstreet Dance event en eerste op de nationals van Hip Hop International. Door het winnen van Hip Hop International op 5 maart 2017, werden we gekwalificeerd voor de wereldkampioenschappen van de grootste danswedstrijd ter wereld. Een droom die uitkomt! 

• Hip Hop International

Hip Hop International is de grootste wedstrijdbond van Nederland en van de wereld. Jaarlijks organiseren zij de wereldkampioenschappen dans, die dit jaar van 4 t/m 14 augustus zullen plaatsvinden in Phoenix, Arizona. De allerbeste groepen van de wereld zullen strijden voor goud.

Ook komen artiesten als Omarion, Justin Bieber, Usher, Jason Derulo, Jennifer Lopez, Missy Elliot en Ne-Yo jaarlijks kijken naar dit evenement. Niet alleen om te genieten van alle dansgroepen, maar ook om dansers te kiezen om voor hen te dansen.

Al met al belooft dit een ontzettend gave ervaring te worden! Alvast super bedankt voor jullie hulp! Alle kleine beetjes worden heel erg gewaardeerd! 

Lots of love,

Rowen VaessenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

7 donaties
€ 125,00
Doel: € 3.000,00
4%