Rosalina wilt medisch studeren | Geld inzamelen
 
 

Rosalina wilt medisch studeren

Help mij alsjeblieft studeren aan de universiteit

Goedendag allemaal,

Super fijn dat u geintersseerd bent in mijn actie. Ik heet Rosalina en ik ben 19 jaar. Ik woon thuis met mijn moeder die in een uitkering heeft, mijn vader is helaas niet in beeld.

Momenteel studeer ik rechten en het gaat super goed en ik vind het een hele leuke opleiding. ik zit in mijn eind jaar. Miijn droom is om medisch te kunnen studeren aan de universiteit in het buitenland alleen kost dat een hele hoop geld zo te zien aan mijn streef bedrag :( en ja inderdaad dat is een hele andere richting dan wat ik nu doe..
Mijn wens is namelijk om na mijn medische studie arme landen te helpen zoals afrika en niet alleen financieel maar ook medisch mijn steentje daar te kunnen bijdragen.. omdat ik weet dat de acties van tv meestal niet al het geld terrecht komt waar het hoort en daar wil ik ook graag verandering in brengen.

De campus is super duur maar is een van de beste scholen die er bestaat.. Hoe graag mijn moeder ook wilt zij kan mij daar niet in steunen.. Mocht er iemand zijn die mij zou willen helpen mijn droom waar te maken dat zou super fijn zijn ! elk bedrag is welkom hoe klein ook alle beetjes helpen

Voor de mensen die doneren heel heel heel erg bedankt jullie helpen mij mijn droom waar te maken om andere mensen in nood te kunnen helpen !

Veel liefs,

RoseEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.