ROPA run voor palliatieve zorg

ROPA run voor palliatieve zorg | Geld inzamelen
 
 
Dit jaar gaan mijn dochter Chloë 21 en ik 54 meedoen aan de ROPA run.

Dit jaar gaan mijn dochter Chloë (21) en ik (54) meedoen aan de ROPA run, van 30 mei - 1 juni. Er doen veel teams aan mee. Elk team bestaat uit twee sub-teams van 4 personen, die elkaar volgens een vast patroon aflossen. In ons geval worden hierbij begeleid en gefaciliteerd worden door een bedrijf in mijn netwerk. We lopen in estafette vorm hard en non-stop gezamenlijk 500 km van Parijs naar Rotterdam voor het goede doel. Het zal een uitputtingsslag worden. Fysiek en mentaal. Maar we gaan ervoor. Bijzonder leuk vind ik ook dat ik dit met mij dochter ga doen!! We zullen hierdoor waarschijnlijk dichter bij elkaar komen dan we de afgelopen jaren waren en daar zie ik ook naar uit!

De ROPA run is naast onze persoonlijke uitdaging er uiteindelijk voor het goede doel. De deelnemers worden gevraagd d.m.v. sponsoring-iniatieven dit goede doel te steunen. Het goede doel is vooral gericht op de palliatieve zorg. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. etc. 

Als je met ons mee wilt doen kun je via de volgende link meer te weten komen over deze acties:

https://www.roparun.nl/nl/over-roparun/

Als je na het lezen hiervan je het nog steeds een goed initiatief vind, dan kun je (maar hoeft uiteraard niet) ons team of ons persoonlijk sponsoren.

 Erwin en Chloë.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 3.000,00
0%