Rootsreis naar China | Geld inzamelen
 
 

Rootsreis naar China


Hallo,

Mijn naam is Indra Hagelstein, 21 jaar en woon in Gelderland. Op mijn 4e ben ik geadopteerd vanuit China. Als jong kind was ik nooit echt bezig met adoptie, maar vanaf de pubterteit is dat veranderd. In de puberteit krijgen we allemaal te maken met het ontwikkelen van je identiteit en leer je ontdekken wie je bent, maar voor mij lag en ligt dat toch wel anders. Ik liep met veel vragen rond die jij ook wellicht hebt gehad, zoaals oa 'waar kom ik vandaan?' en 'wie zijn mijn ouders?'. Echter daar waar de meeste het 'makkelijk' kunnen navragen ligt dat voor mij anders. Dit heb ik langte tijd voor me gehouden uit schaamte naar de buitenwereld en ik wilde niet ondankbaar overkomen, totdat het niet meer kon. Ik ging in de behandeling bij de GGZ en beetje bij beetje werd duidelijk voor de mensen om mij heen waar ik (allemaal) tegenaan liep.

In de afgelopen jaren heb ik al meerdere pogingen gedaan om een mogelijkheid te vinden om het vinden van mijn biologische ouders maar die is er tot vandaag de dag nog niet. Verschillende programma's (zoals Spoorloos en Eindelijk Thuis) willen hier niet aan meewerken, simpelweg omdat er te weinig aanknopingspunten zijn. Daarnaast heb ik een DNA test gedaan en die opgestuurd naar verschillende DNA banken, maar helaas ook zonder resultaat. Omdat het dus heel moeiljk is om mijn biologische ouders te vinden, hoop ik dat ik de rust ga vinden in een rootsreis. Dat ik (her)ontdek hoe China is, hoe mooi het kan zijn, maar ook om te ontdekken waar ik vandaan kom, waar mijn wortels liggen. Een reis waarin ik mijn adoptie proces (hopelijk) meer kan accepteren.

Echter zijn de kosten voor (alleen al vliegticktes!) veel. En daarom vraag ik u om een kleine bijdrage te doneren, om zo mijn land van herkomst te (her)ontdekken. 

Bestaan?

Ik loop met mijn gedachten
Mijlenver hier vandaan
Denkend aan jou
En of onze liefde ooit wel een kans had van bestaan

- Indra Hagelstein, Grenzeloos Gewenst

(Ook de opbrengensten van de boek, Grenzeloos Gewenst, gaan hier hiernaartoe!)


DISCLAIMER: Ik ga uiteraard pas wanneer alles weer veilig is en het allemaal kan!

Alvast bedankt :)

Hartelijke groetejes,

Indra HagelsteinEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

13 donaties
€ 335,00
Doel: € 10.000,00
3%

Deze actie is gesloten.