Rond on Ice De schaatsbaan vóór en dóór Houten

Rond on Ice De schaatsbaan vóór en dóór Houten | Geld inzamelen
 
 
Draag jij ook een ijsklontje bij voor ruim 3 weken Houtense gezelligheid?

 ROND ON ICE 2018/2019 - VÓÓR EN DÓÓR HOUTEN
"De Huiskamer van Houten"

Van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 zouden we Houten graag weer volop willen laten genieten van de ijsbaan op Het Rond, “Rond on Ice”. Drie weken lang schaatspret op de schaatsbaan van 25 bij 12,5 meter. De ijsbaan vóór en dóór Houten! Een plaats om gezellig vrij te schaatsen, deel te nemen aan de gezellige activiteiten georganiseerd op Rond on Ice en heerlijk samen te komen om wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".

Lustrumeditie
Deze winter is het tijd voor de lustrumeditie van de ijsbaan Rond on Ice in Houten. Speciaal voor al deze Houtense ijspret is dit jaar de Stichting Rond on Ice opgericht en met hulp van tientallen vrijwilligers zal Rond on Ice vele Houtenaren met elkaar verbinden. Hoewel we nog een aantal lekkere zonnige nazomerdagen hebben, is de voorbereiding van Rond on Ice 2018/2019 achter de schermen al in volle gang. Een aantal vrijwilligers helpt de Stichting daarbij. Daarnaast zijn er alweer 35 trouwe vrijwilligers die al hebben toegezegd hun bijdrage te willen leveren aan dit Houtens feestje.

Ruim 3 weken lang ijspret
Met elkaar veel plezier maken, daar gaat het om tijdens het schaatsen en de evenementen die er omheen worden georganiseerd. Zo zouden we ook dit jaar weer veel kinderen van de basisscholen in Houten in de eerste week van “Rond on Ice” willen laten genieten op het ijs met schoolschaatsen. Door het overdekken van de ijsbaan kan gedurende de gehele periode worden geschaatst. Het horecapaviljoen willen we dit jaar omdopen tot de “Huiskamer van Houten”. De "Huiskamer van Houten" naast de schaatsbaan zal veel mogelijkheden bieden voor een hapje en een drankje en door de glazen wand is hier het ijspret te bewonderen. In de Huiskamer van Houten zouden we drie weken lang zo veel mogelijk Houtenaren willen ontvangen. Stichting Rond on Ice gaat voor kleinschalige activiteiten, zoals een pub quiz, dartcompetitie, klaverjasavonden en bingo. In de huiskamer kun je ook gewoon een krantje lezen of gezellig een spelletje doen. Na het grote succes van vorig jaar staat de curlingcompetitie weer gepland en natuurlijk staan het schoolschaatsen en discoschaatsen op het programma. Een eigen website voor Rond on Ice wordt binnenkort gelanceerd: www.rondonice.nl.

Drie weken ijspret!
Er is echter één probleem: de kosten.
Diverse partijen dragen Rond on Ice een warm hart toe en hebben al een financiële bijdrage toegezegd; Vastgoedeigenaar Altera, Gemeente Houten, Belangenvereniging Winkelcentrum Het Rond, de Houtense Rotary Clubs en er wordt hard gewerkt aan het werven van sponsoren om Rond on Ice financieel mogelijk te maken. Het organiseren van een ijsbaan brengt veel vaste materiele kosten met zich mee, dus we kunnen ook jouw bijdrage goed gebruiken om dit evenement kostendekkend te kunnen organiseren. Dit ondanks de tomeloze inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Wij zouden het reuze jammer vinden als Het Rond weer vervalt tot “het kale grauwe plein” zonder de mogelijkheden om deze enorme ruimte te benutten in de gezellige Feestmaanden.

Daarom vragen we jullie hulp!
Draag een ijsklontje bij en wordt vriend van Rond on Ice. Laten we met elkaar veel Winterse ijspret organiseren vóór en dóór Houten!

Mocht het niet lukken om voldoende geld bij elkaar te krijgen om Rond on Ice te laten doorgaan, dan  worden alle donaties weer teruggestort.

Laten we er met z’n allen gezellige Winterse feestweken van maken!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

32 donaties
€ 350,00
Doel: € 10.000,00
3%

Deze actie is gesloten.