Romy vechter | Geld inzamelen
 
 

Romy vechter

Zusje ziek en heeft hulp nodig !

 

 mijn zusje ligt al ruim 7 weken in de ziekenhuis . Ze had astma aanval gehad en weinig zuurstof binnen kreeg  ,hebben de dokter haar zuurstof gegeven en ze werd nerveuzer en kreeg de hartkloppingen . moesten de dokter haar spieren verslappers geven zodat ze ontspant en slaapt , dus al 3 weken in de coma gelegen .. Ze kon niet zelfstandig ademen , kreeg ze ook nog een keel operatie waar ze via haar keel een tube kreeg ..na een week hebben ze weg kunnen halen ! Mooi nieuws maar nu moet ze al haar spieren nog trainen ! Dus ze kan nog niks doen . Niet kunnen lopen niet zelfstandig eten !en ze woont in Spanje ! Krijgt ze ook geen uitkering En heeft een zoontje van 7 wat allemaal nu lastig is financiële kosten zoals medicijnen en de huis ,en de kans is ook dat mijn zusje iets aan overhoudt maar weet nog niet wat !ik wil niet dat mijn zusje haar huis kwijtraakt ze heeft zoveel meegemaakt en nu heeft ze eindelijk een huisje met zijn zoontje ! en straks loopt ze weer en krijgt ze haar oude leven terug samen met haar zoontje !

ook ben ik 10 dagen bij haar geweest , haar helpen en steunen !.. ik wil weer graag erheen maar dat laat de financiële ook niet toe ! Dus hoop bij deze dat mensen toch een hart hebben en kan doneren heel erg bedankt ! 

Hopelijk help iemand mijn zusje haar leven terug te krijgen ! Thnx groetjes Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.