Rolstoelbus

Rolstoelbus | Geld inzamelen
 
 

Hallo.

Hierbij zet ik een crowdfunding op voor 2 geweldige vrouwen die een dagbesteding en logeeropvang runnen voor meervoudig beperkte kinderen waaronder mijn zoon.

Ze halen en brengen de kinderen met hun rolstoelbus die zo goed als af is. Aangezien dit niet vergoed word en het uit eigen zak moet komen en gewoon niet te doen is wil ik vragen of een ieder een donatie wil geven aan dit doel.

Zo kunnen we zorgen dat de kinderen veilig heen en terug worden gebracht.

Deze mensen werken kneiterhard 7 dagen per week om de zorg van onze kinderen op zich te nemen en hierbij heel veel werk verrichten. 

En ons als ouders een stukje vrijheid geven met in ons achterhoofd dat er goed en verantwoordelijk voor ze gezorgd word.

Ze zouden zoveel makkelijker af zijn met een rolstoelbus zodat ze niet met de auto op en neer moeten rijden en waar gewoon geen aangepaste buggy's inpassen waardoor we ze die niet in hun bezit hebben op het moment dat bijvoorbeeld mijn zoon of een ander kindje aanwezig is die dit echt nodig hebben. 

Het zou erg gewaardeerd worden aan een ieder die hier aan mee zou willen helpen zodat deze hardwerkende vrouwen krijgen wat ze verdienen voor ons en onze kinderen en om een heel stuk rust en spanning weg te werken met een goede vertrouwde bus.

 

 

 



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








0 donaties
€ 0,00
Doel: € 60.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.