Rolstoelbus voor Mitchel | Geld inzamelen
 
 

Rolstoelbus voor Mitchel

Wie helpt ons met geld inzamelen voor onze trouwe kameraad Mitchel 21 jaar

Wij beginnen een inzamelactie voor onze trouwe kameraad Mitchel. Hij zit in een rolstoel vanwege een hoge dwarslaesie. Een aangepaste bus, die hij zelf bestuurd, is zijn grote wens. Wij als kameradengroep willen veel voor hem betekenen, helpen, steun bieden en het gevoel geven dat hij erbij hoort.

Mitchel heeft op 11 maart 2018 een hoge dwarslaesie opgelopen. Hij was, zoals iedere dag, aan het rijden in zijn auto. Dit was zijn lust en zijn leven. De 11e maart ging het fout. Wegens een auto-ongeluk heeft hij blijvende letselschade opgelopen. Het gevolg: geen gevoel en kracht meer in de benen en het onderlichaam. Deze zijn blijvend verlamd. Zijn armen en handen functioneren goed.

Het leven van Mitchel staat op zijn kop. Ook voor zijn ouders, broer Mike en broer Jeffrey is het heftig. Heel veel wat normaal leek is weggevallen. Zoals lopen, in en uit bed gaan, douchen, autorijden. Zelfs het uitvoeren van zijn werk, wat hij met heel veel plezier deed, is onmogelijk geworden. Kortom: een heftige gebeurtenis met blijvende gevolgen. Zijn leven en dat van zijn familie zal nooit meer hetzelfde zijn als voor het ongeluk.

Mitchel is echter ontzettend sterk en knokt om alles eruit te halen wat er nog in zit. Hij is en blijft een vrolijke en positieve jongen. Met dank aan alle mensen om zich heen knokt hij zich erdoorheen.

Om Mitchel zijn grote wens te realiseren zal er veel geld nodig zijn. Wilt u Mitchel en zijn gezin helpen door middel van een donatie, waar zij u heel dankbaar voor zullen zijn, dan kunt u doneren via de knop.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

115 donaties
€ 3.436,00
Doel: € 20.000,00
17%