Rolstoelbus voor Dylan 19jr zo hard nodig | Geld inzamelen
 
 

Rolstoelbus voor Dylan 19jr zo hard nodig


 

Laat Dylan de bus niet missen... 

Dit is Dylan. Een 19 jarige leuke jonge vent in de bloei van zijn leven die door een noodlottig zwemongeval vanaf zijn torso verlamd raakte. Het scheelde niet veel of Dylan had het niet gered, maar dankzij de hulp van vrienden kan hij het nu navertellen en kan hij weer plannen maken.
Bij die plannen hoort ook mobiliteit, Dylan wil zich graag kunnen verplaatsen om zijn ouders en vrienden te kunnen bezoeken en  te kunnen gaan wanneer hij dat wil, zonder gebruik te hoeven maken van het (beperkte) OV.
De keuze is gevallen op een aangepaste bus, het vervoermiddel bij uitstek voor als je in een rolstoel zit. Daar is geld voor nodig. Om dit te realizeren is Dylan's vader Egbert een crowdfunding begonnen met als doelstelling voldoende geld in te zamelen voor een goede, betrouwbare rolstoelbus. Met die bus krijgt Dylan een stuk onafhankelijkheid terug en kan hij zich verplaatsen naar zijn ouders, zijn vrienden en naar medische afspraken die te maken hebben met zijn revalidatie. Momenteel revalideert hij in de Hoogstraat in Utrecht en de bedoeling is dat Dylan deze zomer gaat wonen in Heerenveen in een voor hem aangepaste woning. Wat zou het mooi zijn als hij dan kan beschikken over een rolstoelbus. Dat vindt ook Egbert, zijn vader. 
"31 juli stond mijn wereld op de kop. Ik was werkzaam als beveiliger en wilde voor mezelf beginnen. Ook wilde ik gaan samenwonen. Dat heb ik even in de ijskast gezet om er vol voor Dylan te zijn. Als Dylan thuis is, ga ik het werk weer opbouwen en komen de samenwoonplannen weer tevoorschijn. Maar nu ben ik er wanneer Dylan me nodig heeft. Acties die ik moet ondernemen, onderneem ik.”  Aldus Egbert. 

Die rolstoelbus moet er echt komen, maar daar is nog wat hulp bij nodig. Doe mee aan deze doneeractie voor Dylan en geef hem een stuk mobiele vrijheid terug.

Met uw hulp gaat dat 

Rechtstreeks op een speciaal geopende rekening mag ook tbv Rolstoelbus Dylan

NL67INGB0687497566

E.Schiere
22-04-2021

Een update van de vooruitgang die Dylan heeft geboekt.

 

Afgelopen dinsdag 20 april mocht Dylan samen met 2 personeelsleden van revalidatiecentrum De Hoogstraat een dagje naar zijn eigen aangepaste woning. 

Deze had hij alleen maar op foto's gezien en was er dus nog niet geweest.

Wat een geweldige dag was dit en o wat genoot mijn grote vriend hiervan.

Namens Dylan wil ik jullie nogmaals veel dank zeggen voor de donaties die er tot dusver zijn binnengekomen.


E.Schiere
06-04-2021

Goedenmiddag allen,

Graag wil ik allereerst een ieder die Dylan een warm hart toebrengt en een donatie heeft gedaan groot of klein heel erg veel dank zeggen.

Het doet ons goed dat er al zovelen hebben gedoneerd, echter we zijn er nog niet helaas maar we blijven positief.

Tevens is de laatste gang van zaken met tot Dylan het goed te kunnen meedelen dat hij het enorm goed doet in de handbewogen rolstoel en ons allen elke week weer doet verbazen hoeveel hij weer kan met zijn mobiliteit in de rolstoel.

Graag willen wij u vragen onze doneeractie nog meer te delen ook onder het bedrijfsleven.

Nogmaals heel veel dank.

Groetjes Egbert & Dylan

P.s. schroom niet om mij te benaderen via Facebook, LinkedIn, instagram, Twitter om vragen te stellen of tips te geven waar we in deze actie mee uit de voeten kunnen.


 

Laat een reactie achter

279 donaties
€ 8.585,00
Doel: € 30.000,00
28% / 235 dagen te gaan