Rolstoel auto voor ons Mama eenzijdige verlamming

Rolstoel auto voor ons Mama eenzijdige verlamming | Geld inzamelen
 
 

Ons moeder heeft in 2011 (50 jaar jong) een hersenbloeding gehad, waardoor ze eenzijdig verlamd is geraakt en 100% hulp behoevend is geworden! Vreselijk voor ons als kinderen maar voor onze vader helemaal alles viel in duigen!

Door lange revalidatie proces is ze uiteindelijk na 15 maanden weer in haar veilige thuis omgeving ontvangen en is er geen vooruitgang geboekt en zal ze eenzijdig verlamd blijven voor der rest van haar leven. 

Onze vader 17 jaar ouder (77) die voor onze moeder zorgt 24/7 waar wij veel respect en waardering voor hebben. Van eten geven tot aan wassen en aankleden huishoudelijk is er nu de laatst 2 jaar hulp uit thuiszorg bijgekomen doordat ook onze vader een stapje terug moest gaan doen en klachten kreeg. Wij als kinderen proberen op alles te helpen met zorg boodschappen etc.

Helaas vorig jaar is er corona bij onze moeder geconstateerd waardoor de toestand meer verslechterd is en spraak en eten niet meer gaat wat nu via zonde verloopt.

Doordat onze moeder graag naar buiten wilt en erop uit wilt met een aangepaste rolstoel is er een rolstoel auto 2e hands nodig zodat onze vader haar de ritjes kan geven zodat ze niet zoals nu alleen 24/7 alleen in bed ligt of in de kamer zit in haar stoel. Ze is de afgelopen 5 jaar niet meer buiten geweest alleen met ambulance opgehaald voor enige onderzoeken. 

Wij hopen op deze manier als kinderen onze moeder onze vader hiermee een plezier te doen elke donatie is welkom het gaat om het gebaar niet om het grote. Zodat onze moeder eindelijk naar buiten kan en ook naar haar kleinkind toe kan en weer de wereld buiten kan ontdekken dan hele dagen plafonddienst te hebben.

Foto 2 weken voor ze de hersenbloeding kreeg 😪

Heel veel liefs van ons....

En veel liefde voor de mensen die ons willen helpen.... 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.