Rollend Afrika voor MIVA | Geld inzamelen
 
 

Rollend Afrika voor MIVA

Help Georges aan een schoolbus!

Wij zijn tien tweedejaarsstudenten van de opleiding Communicatie aan Hogeschool Leiden. Voor de organisatie MIVA gaan wij een evenement organiseren, namelijk: Rollend Afrika. Het doel van dit foodtruckfestival is om zoveel mogelijk geld op te halen voor pionier Georges uit Burkina Faso. U kunt ons helpen met een kleine bijdrage van minimaal €5,-. 

 

Wie is MIVA?

Wereldwijd zijn er mensen die het als hun bestemming zien anderen te helpen. MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. Hierdoor wordt hun bereik vergroot en zijn zij in staat om meer mensen te helpen.

 

Wat wordt er met uw geld gedaan?

In Burkina Faso in Afrika is het niet zo vanzelfsprekend dat alle kinderen naar school gaan. Wegen zijn slecht, waardoor scholen slecht bereikbaar zijn. Op de school waar Georges schoolhoofd is, zitten per klas 1 a 2 kinderen met een handicap. Deze kinderen zijn doof, blind of hebben polio. Door middel van een tussenklas worden ze voorbereid op het reguliere onderwijs. 

Georges vraagt aan MIVA een busje t.w.v. 16.800 euro, om deze kinderen te helpen hun bestemming te bereiken.

 

Met uw bijdrage kunt u meehelpen aan een schoolbus voor Georges, waardoor kinderen de kans krijgen op goed onderwijs.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

43 donaties
€ 990,00

Deze actie is gesloten.