Roemenië reis 2018 Lucas de Vries

Roemenië reis 2018 Lucas de Vries | Geld inzamelen
 
 
Ik ga naar Roemenië. Hier gaan wij de arme mensen helpen!

Beste allen, 

 

Ik ga van 7 april tot/met 14 april naar Roemenië. Hier gaan wij de arme Roemenen helpen. Door bijvoorbeeld levensmiddelen te kopen en daar zelf voedselpakketten van te makem en uit te delen. Ook  gaan we kinderen helpen in het kindertehuis Tinkerbell. Wij verblijven zelf in Roemenië in gastgezinnen.

Deze reis doen wij samen met de Stichting Roemeense Kinderhulp die zich al jaren inzet voor de arme mensen in Roemenië.

In Roemenië gaan wij naar het dorp Sovata. Dit ligt in het midden van Roemenië, midden in de Roemeense bossen. In Roemenië is erge armoede aanwezig. Terwijl het maar 2000 KM hier vandaan ligt. Als het daar vriest lopen de kinderen in korte broek, ook hebben de families amper te eten en de huizen zien er enorm slecht uit. Daarom is er hulp nodig.

Wij gaan met een groep leerlingen van school de reis maken. Hierbij halen we allemaal sponsorgeld op en hiervan gaan wij ter plekke de mensen helpen!

Wij gaan in Roemenië naar de supermarkt om voor verschillende families voedselpakketten samen te stellen. Met jullie donatie helpen jullie het Roemeense volk heel erg. Dus doneer!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 60,00
Doel: € 90,00
66%

Deze actie is gesloten.