RocMn4Bosnië

RocMn4Bosnië | Geld inzamelen
 
 
Rocmn4Bosnië

Mijn naam is Claudia van de Water, ik ben 20 jaar oud en zit op het ROC Midden Nederland in Utrecht. Ik doe daar de Sociaal maatschappelijk dienstverlening en sociaal cultureel werk, ik zit in het tweede leerjaar.

 

Vanuit school doen wij met een deel van de tweedejaars leerlingen uit de sector sociaal werk en maatschappelijke zorg mee aan het project ‘ROCMN4Bosnië’. Wij zullen met een groep leerlingen naar Bosnië toe gaan om hier een instelling met verstandelijk beperkte mensen te gaan opknappen ( o.a. de activiteiten ruimtes) en een activiteitenprogramma te maken en uit te voeren met deze mensen. Dit doen wij zodat deze mensen een betere en veiligere leefomgeving krijgen en even weg komen uit hun dagelijkse sleur. Dit project word samen met de stichting Óut of Area’ gerealiseerd. Zij zullen met ons meegaan daarheen en ons begeleiden in onze bezigheden. Wij zullen hier heen gaan van 8 tot 15 April 2017.

 
Om met dit project mee te kunnen moeten wij per persoon € 450,- euro gesponsord krijgen dit is voor vervoer, onderdak en de materialen die wij zullen gebruiken bij het opknappen van de instelling ( kleine bedragen zijn ook heel erg welkom!). Met het overgebleven geld worden spullen gekocht voor in de instelling ( hierbij kunt u denken aan spullen zoals kussens of educatief materiaal voor de bewoners).
Mijn vraag aan u is, zou u mij hierbij willen sponsoren?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 450,00
2%

Deze actie is gesloten.